Menü
Kosár tartalma

Ásvány szív

Ásvány szív

Tedd színesebbé és jobbá az életedet ásványokkal!

Az ásványok hatása az életutunkra közismert tény, azonban sokan vannak bajban azzal kapcsolatban, hogy milyen ásványt válasszanak és milyen formában. Rengetegen viselik az egyes köveket ékszerként, de az otthon díszei is lehetnek – mint például ezek az ásvány szívek, amik amellett, hogy segítenek pozitív irányba terelni az életedet, a nappalidban, hálódban is gyönyörűen mutatnak.

Nagyon népszerű például a rózsakvarc, ami a szívcsakra működését harmonizálja, ezáltal pedig a pozitív érzelmek megtapasztalásában nyújt segítséget. Az ametiszt az egészségünkre hathat, például hatékonyan szabályozza a vérnyomást, oldja a stresszt, csökkenti a gyulladásokat, emellett az aurát is védelmezi.

Népszerű ásvány még a hegyikristály, a karneol, az obszidián, valamint a hematit is. Választhatsz aszerint, hogy milyen hatásokat szeretnél az életedbe, milyen célokat szeretnél elérni. De akár az is lehet meghatározó, hogy melyik tetszik, ártani ugyanis egészen biztosan nem fogsz magadnak: mindegyik ásvány csupa pozitívumot hoz a mindennapjaidba!

Kérésre más ásványból is beszerezzük az ásvány szíveket

Online áruházunkban különböző valódi ásványból készült szívekből válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretne ásvány szívet, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Polikróm jáspis szív dísztárgy Ha érdeklődsz a gyönyörű és különleges dísztárgyak iránt, akkor a polikróm jáspis szív biztosan el fog varázsolni! A polikróm jáspis olyan ásvány, amely sokszínű, változatos és különleges mintázatokkal rendelkezik, így minden darab egyedi és egészen különleges. A poli..
Ár: 2 590 Ft
Mookait jáspis szív, amely elvarázsolja és elrabolja a szívedet! Csodás színek, varázslatos forma! Ha szereted az érdekes és szép dísztárgyakat, akkor ez a mookait jáspis szív biztosan el fogja rabolni a szívedet! Különleges lila, sárga, fehér, barna, piros és bordó színekben elérhető. Mookait já..
Ár: 2 590 Ft
Kalcedon szív Ha szeretnél egy igazán egyedi és különleges darabot magadnak vagy a szeretteidnek, akkor ne hagyd ki ezt a különleges madagaszkári lila kalcedon szívet!Ez az ásvány nem csak gyönyörű és varázslatos lila színű, hanem nagyon ritka is. Kellemes érzést nyújt a kézben. A kalcedon ásvány r..
Ár: 3 950 Ft
Óceán jáspis szív Az óceán jáspis szív gyönyörű és egyedi ásvány dísz, amely a természet szépségét tükrözi. Ez az ásvány Madagaszkárról származik, különleges mintázatot és színeket mutat.Az óceán jáspis segít oldani a stresszt, erősíti az önbizalmat és a lelki békét...
Ár: 2 590 Ft
Rózsakvarc ásvány szív Madagaszkárból A rózsakvarc ásvány az egyik legnépszerűbb kvarc, a rózsaszín különböző árnyalataiban található. Ezeket a szíveket madagaszkári rózsakvarcból faragták.A rózsakvarc a szívcsakra ásványa, segíti harmonizálni a működését.Támogatja az érzelmek megélését, a..
Ár: 2 990 Ft
Hegyikristály medál ✨ Emeld ki ragyogásod! Viseld ezt a simára csiszolt, lenyűgőző szépségű hegyikristály medált, melyet különleges foglalata még elragadóbbá tesz! Használd ki a hegyikristály pozitív élettani hatásait, vitalizáló energiáit a mindennapok során is!..
Ár: 3 450 Ft
Aventurin medál 💚 a nyugalom és szépség ásványa Emeld megjelenésedet ezzel a gyönyörű kék árnyalatban ragyogó, szív formára csiszolt aventurin medálnak a viselésével, és tapasztald meg az aventurin ásvány ékszer békés és harmóniateremtő energiáit!..
Ár: 2 540 Ft
Szeptária ásvány szív MadagaszkárbólSárga, barna, és szürke színű szeptária ásványból faragott ásvány szív.Különleges rajzolatú ásvány a szeptária, amely igazából üledékes ásványtársulás.Fő alkotó eleme a kalcit, de található benne aragonit, sziderit, kvarc, dolomit, agyag is. Kiváló ajánd..
Ár: 3 840 Ft
Füstkvarc  szív dísztárgy Füstkvarc  szív dísztárgy
Egyedi termék
Füstkvarc ásvány szívEzt az ásvány szívet füstkvarckristályból vagy másnéven morion kvarcból faragták ki. A színe teljesen sötét, barnásfekete. Képen látható füstkvarc ásvány szívet kapja meg a vásárló!A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén...
Ár: 5 920 Ft
Amazonit ásvány szív MadagaszkárbólÉlénkzöld amazonit ásványból faragott ásvány szív. A zöld és a rózsaszín ásványokat a szívcsakra ásványainak szokták nevezni. Ezért ez a zöld amazonit szív segítséget nyújt a szívcsakra harmonizálásához...
Ár: 2 930 Ft
1 - 10 megjelenítése 10 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.