Menü
Kosár tartalma

Ásvány szív

Ásvány szív

Tedd színesebbé és jobbá az életedet ásványokkal!

Az ásványok hatása az életutunkra közismert tény, azonban sokan vannak bajban azzal kapcsolatban, hogy milyen ásványt válasszanak és milyen formában. Rengetegen viselik az egyes köveket ékszerként, de az otthon díszei is lehetnek – mint például ezek az ásvány szívek, amik amellett, hogy segítenek pozitív irányba terelni az életedet, a nappalidban, hálódban is gyönyörűen mutatnak.

Nagyon népszerű például a rózsakvarc, ami a szívcsakra működését harmonizálja, ezáltal pedig a pozitív érzelmek megtapasztalásában nyújt segítséget. Az ametiszt az egészségünkre hathat, például hatékonyan szabályozza a vérnyomást, oldja a stresszt, csökkenti a gyulladásokat, emellett az aurát is védelmezi.

Népszerű ásvány még a hegyikristály, a karneol, az obszidián, valamint a hematit is. Választhatsz aszerint, hogy milyen hatásokat szeretnél az életedbe, milyen célokat szeretnél elérni. De akár az is lehet meghatározó, hogy melyik tetszik, ártani ugyanis egészen biztosan nem fogsz magadnak: mindegyik ásvány csupa pozitívumot hoz a mindennapjaidba!

Kérésre más ásványból is beszerezzük az ásvány szíveket

Online áruházunkban különböző valódi ásványból készült szívekből válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretne ásvány szívet, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Azonosító: 1669-6
Rózsakvarc ásvány szív MadagaszkárbólA rózsakvarc ásvány az egyik legnépszerűbb kvarc, a rózsaszín különböző árnyalataiban található. Ezeket a szíveket madagaszkári rózsakvarcból faragták, amelyek az élénkebb színű rózsakvarcok közé tartoznak. A rózsakvarc a szívcsakra ásván..
Ár: 2 350Ft
Azonosító: 6156-36
Jáspis ásványból faragott szívVörös ás piros árnyalatú, hematitot tartalmazó jáspis ásványból faragott ajándéktárgy.A Vörös és piros színű ásványokat  a  gyökér csakra harmonizálására szokták használni.Ezekkel a jáspis szívekkel beindíthatjuk az energia áramlását a gyökér csakránkban,..
Ár: 1 990Ft
Azonosító: 6148-36
Madagaszkári labradorit ásvány szív Madagaszkári labradorit ásványból kifaragott szív formájú disztárgy. Az ásvány szívek színe a szivárvány színeiben váltakoznak. Vannak olyanok, amelyek főleg kékes színekben, de olyanok is amelyek főleg rózsaszínes, lilás árnyalatokban labradorizálnak. Min..
Ár: 3 350Ft
Azonosító: 5989-9
Fluorit ásvány szívZöld fluorit vagy másnéven folypát ásványból faragott ásvány szív.A zöld ásványokat a szívcsakra a harmonizálásához szokták használni. Segíti a kapcsolatteremtést és a megbocsátást. Remek meglepetés ajándék!..
Ár: 1 990Ft
Azonosító: 5484-2
Ritka Azurit-Malachit ásvány szív AfrikábólNagyrészt azuritot és kisebb részt malachitot tartalmaznak ezek a szív formájú faragványok. Az azurit sötétkék és világoskék változata is megtalálható bennük, egy kevés zöld malachittal. Tökéletesen alkalmasak medál készítésére. Nagy..
Ár: 6 890Ft
Azonosító: 6147-36
Különleges madagaszkári labradorit ásvány szív Labradorit, más néven spektrolit ásványból készült szív formájú disztárgy, mely tökéletes ajándék a szeretet kifejezésére. Madagaszkári labradorit ásványból lett kifaragva. A szívecskék gyönyörűen labradorizálnak a szivárvány összes színében...
Ár: 2 900Ft
Azonosító: 6163-36
Szeptária ásvány szív MadagaszkárbólSárga, barna, és szürke színű szeptária ásványból faragott ásvány szív.Különleges rajzolatú ásvány a szeptária, amely igazából üledékes ásványtársulás.Fő alkotó eleme a kalcit, de található benne aragonit, sziderit, kvarc, dolomit, agyag is. Kiváló ajánd..
Ár: 2 950Ft
Füstkvarc  szív dísztárgy Füstkvarc  szív dísztárgy
Egyedi termék
Azonosító: 6152-36
Füstkvarc ásvány szívEzt az ásvány szívet füstkvarckristályból vagy másnéven morion kvarcból faragták ki. A színe teljesen sötét, barnásfekete. Képen látható füstkvarc ásvány szívet kapja meg a vásárló!A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén...
Ár: 4 550Ft
Egyedi jáspis szív dísztárgy Egyedi jáspis szív dísztárgy
Egyedi termék
Azonosító: 6151-36
Jáspis ásványból faragott szívBordó és sárga árnyalatú jáspis ásványból faragott ajándéktárgy.Képen látható jáspis ásvány szívet kapja meg a vásárló!A bordó színű ásványok  a  gyökércsakrát harmonizálják.Élénkíti a gyökércsakra energia áramlását, ezáltal fokozza a stabilitás érzést és az ö..
Ár: 3 750Ft
Azonosító: 2082-6
Ritka perui mangano kalcit ásvány szív Világos rózsaszín mangano kalcit ásványból faragott szív Peruból.Uv fénnyel megvilágítva élénk rózsaszínűvé válik a színe. Szívcsakra ásványa, amely segít a szeretet kifejezésében. Egyedi meglepetés ajándék!..
Ár: 3 950Ft
Azonosító: 6174-36
Madagaszkári rózsakvarc ásvány szív Élénk rózsaszínű madagaszkári rózsakvarc kristályból faragott szív.A rózsakvarc ásvány a szívcsakra  működését harmonizálja.Segít megtapasztalni a  pozitív érzelmeket.Kiváló ajándéktárgy!..
Ár: 1 990Ft
Azonosító: 6154-36
Achát ásvány szívMadagaszkári achát ásványból kifaragott szív formájú ajándéktárgy.A szívek sárga és fehér szín különböző árnyalatait tartalmazó achát ásványból lettek elkészítve.Remek meglepetés ajándék ez a csodaszép achát szív!..
Ár: 2 950Ft
1 - 12 megjelenítése 14 közül (2 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.