Menü
Kosár tartalma

Ásvány szív

Ásvány szív

Tedd színesebbé és jobbá az életedet ásványokkal!

Az ásványok hatása az életutunkra közismert tény, azonban sokan vannak bajban azzal kapcsolatban, hogy milyen ásványt válasszanak és milyen formában. Rengetegen viselik az egyes köveket ékszerként, de az otthon díszei is lehetnek – mint például ezek az ásvány szívek, amik amellett, hogy segítenek pozitív irányba terelni az életedet, a nappalidban, hálódban is gyönyörűen mutatnak.

Nagyon népszerű például a rózsakvarc, ami a szívcsakra működését harmonizálja, ezáltal pedig a pozitív érzelmek megtapasztalásában nyújt segítséget. Az ametiszt az egészségünkre hathat, például hatékonyan szabályozza a vérnyomást, oldja a stresszt, csökkenti a gyulladásokat, emellett az aurát is védelmezi.

Népszerű ásvány még a hegyikristály, a karneol, az obszidián, valamint a hematit is. Választhatsz aszerint, hogy milyen hatásokat szeretnél az életedbe, milyen célokat szeretnél elérni. De akár az is lehet meghatározó, hogy melyik tetszik, ártani ugyanis egészen biztosan nem fogsz magadnak: mindegyik ásvány csupa pozitívumot hoz a mindennapjaidba!

Kérésre más ásványból is beszerezzük az ásvány szíveket

Online áruházunkban különböző valódi ásványból készült szívekből válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretne ásvány szívet, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Rózsakvarc szív dísztárgy Rózsakvarc szív dísztárgy
Legkeresettebb
Madagaszkári rózsakvarc ásvány szív Élénk rózsaszínű madagaszkári rózsakvarc kristályból faragott szív.A rózsakvarc ásvány a szívcsakra  működését harmonizálja.Segít megtapasztalni a  pozitív érzelmeket.Kiváló ajándéktárgy!..
Ár: 2 590 Ft
Jáspis ásványból faragott szívVörös ás piros árnyalatú, hematitot tartalmazó jáspis ásványból faragott ajándéktárgy.A Vörös és piros színű ásványokat  a  gyökér csakra harmonizálására szokták használni.Ezekkel a jáspis szívekkel beindíthatjuk az energia áramlását a gyökér csakránkban,..
Ár: 2 590 Ft
Fluorit ásvány szívZöld fluorit vagy másnéven folypát ásványból faragott ásvány szív.A zöld ásványokat a szívcsakra a harmonizálásához szokták használni. Segíti a kapcsolatteremtést és a megbocsátást. Remek meglepetés ajándék!..
Ár: 2 590 Ft
Szeptária ásvány szív MadagaszkárbólSárga, barna, és szürke színű szeptária ásványból faragott ásvány szív.Különleges rajzolatú ásvány a szeptária, amely igazából üledékes ásványtársulás.Fő alkotó eleme a kalcit, de található benne aragonit, sziderit, kvarc, dolomit, agyag is. Kiváló ajánd..
Ár: 3 840 Ft
Füstkvarc  szív dísztárgy Füstkvarc  szív dísztárgy
Egyedi termék
Füstkvarc ásvány szívEzt az ásvány szívet füstkvarckristályból vagy másnéven morion kvarcból faragták ki. A színe teljesen sötét, barnásfekete. Képen látható füstkvarc ásvány szívet kapja meg a vásárló!A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén...
Ár: 5 920 Ft
Amazonit ásvány szív MadagaszkárbólÉlénkzöld amazonit ásványból faragott ásvány szív. A zöld és a rózsaszín ásványokat a szívcsakra ásványainak szokták nevezni. Ezért ez a zöld amazonit szív segítséget nyújt a szívcsakra harmonizálásához...
Ár: 2 930 Ft
1 - 8 megjelenítése 8 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.