Menü
Kosár tartalma

Csillag medál

Csillag medál

Csillag formájú ásvány medálok

Ametiszt medál ✔️ a békés elme kristálya Légy elegáns és vonzó, egyszersmind használd ki az ametiszt medál feszültségoldó tulajdonságait! Emeld ki megjelenésed lenyűgöző fényben csillogó ásvány ékszerekkel, viselj egymáshoz árnyalatukban, hatásukban illő kristályokat!..
Ár: 2 540 Ft
Ametiszt medál 💜 merkaba gyógyító kő Használd ki a csiszolt merkaba formában rejlő kivételes gyógyító erőt, és viseld minden nap a levendula árnyalatban tündöklő ametiszt medált! Merítsd erőt az ametiszt pozitív élettani hatásaiból minden nap!..
Ár: 3 220 Ft
Ametiszt medál 💜 a migrén eredetű fejfájás csillapítására Légy elegáns és vonzó! Viseld a kivételesen ragyogó, ibolyaszínű ametiszt medál, és emeld ki megjelenésed pozitív élettani hatású ásvány ékszerekkel! Törekedj a nyugalomra és a békére mindennapjaid során ezzel a lenyűgöző ásvány ékszerrel!..
Ár: 2 180 Ft
Hegyikristály medál ✨ Égi energia és fény Sima tapintása, csillag alakja különlegessé teszik ezt az áttetsző fénnyel ragyogó hegyikristály medált. Használd ki a hegyikristály spirituális energiáit, és tapasztald meg általános erősítő, regeneráló hatását viselése során!..
Ár: 2 540 Ft
1 - 7 megjelenítése 7 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.