Menü
Kosár tartalma

Ásvány tojás

Ásvány tojás

Ásvány kő tojás a lakás dísze

Ásványokból a felhasználás céljától függően nagyon sokféle forma készíthető. A teljesen szabályos ásványgömböktől kezdve a különböző spirituális tartalommal bíró formákon át egészen az állatfigurákig nagyon széles a választék.

Egyik igen népszerű forma a tojás alakúra csiszolt drágakő. Ásványgyűjtők egyik kedvence. Emellett, igazán szemet gyönyörködtető látvány lehet otthonunkban néhány kőtojás dísztárgy.

Formájuk lágy, felületük fényesre csiszolt, tapintásuk kellemes. Meditáció közben a kézben tartva segíti az ellazulást.
Egyesek úgy vélik a kőtojás segít a szellemi, érzelmi és fizikai energia egyensúlyának megteremtésében. Csúcsával felfelé elhelyezve összegyűjti az energiát. Biztonságot, erőt és békét sugároz. Segít az új ötletek megvalósításában.

Online áruházunk kőtojásai

Online áruházunkban különböző ásványokból, különböző méretű kőtojások közül válogathat.
Felhasznált ásványok: hegyikristály, ametiszt, rózsakvarc, citrin, füstkvarc, unakit, szodalit, obszidián, ónix, jáspis stb.

Egyedi igények

Ha Önnek más típusú ásványból készült piramisra, ingára, rúna kőre, masszázs pálcára vagy egyéb ezoterikus tárgyra van szüksége, írjon nekünk!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

1 - 12 megjelenítése 12 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.