Menü
Kosár tartalma

Hópehely obszidián

Hópehely obszidián

Hópehely obszidián ásvány jellemzői

Ásvány alak (morfológia): 

Amorf (alaktalan)

Keletkezés: 

Magmás

Mohs-keménység: 

5-5,5

Átlátszóság: 

Átlátszatlan, Áttetsző

Fénytörésmutató: 

1,48-1,51

Kettőstörés: 

Nincs kettős törésük

Színszórás (diszperzió): 

0,010

Fényesség: 

Üvegfény

Többszínűség (pleokroizmus): 

Nincs pleokroizmusa

Karcszín: 

Fehér

Fluoreszencia: 

Nem fluoreszencil

Fajsúly: 

2,35-2,6

Hasadás: 

Nem hasítható

Törés: 

Kagylós

Hazai lelőhely: 

Zempléni-hegység

Külföldi lelőhely: 

Mexikó, Szardínia, USA
Lencse formájú karkötő. Vegyes ásvány gyöngyökből fűzött karlánc. Minden karkötő egyedi, különböző fajtájú gyöngyszemek találhatók rajtuk. Ásványok: Aventurin-Hegyikristály-Hematit-Howlit-Jáspis-Lápisz lazuli-Ónix-Pirit-Rodokrozit-Rodonit-Tigrisszem-Hópehely obszidián-Képjáspis-Unakit-Labradorit-Leo..
Ár: 5 920 Ft
	Energizáló, gyulladáscsökkentő, emésztésjavító hópehely obszidián marokkő		Energizáló, gyulladáscsökkentő, emésztésjavító hópehely obszidián marokkő
Legkeresettebb
Hópehely obszidián marokkő ☺ Éld át energizáló hatását! Tartsd tenyeredben ez az izgalmas mintázatú ásványt, és éld át a hópehely obszidián marokkő különleges energiát! Használd ki az ásvány vitalizáló, energizáló hatásait, és tekints rá ásvány kollekciód különleges darabjaként!..
Ár: 1 110 Ft
Hópehely obszidián marokkő ☺ A tisztánlátás köve Az obszidián e különleges változata sokak szerint enyhítheti az allergiás panaszokat és kiválóan használhatod meditációs gyakorlataid során is tisztánlátást segítő hatására alapozva. Legyen gyűjteményed izgalmas darabja a kivételes szépségű hópehely ..
Ár: 1 240 Ft
1 - 4 megjelenítése 4 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.