Menü
Kosár tartalma

Geometriai medál

Geometriai medál

Geometriai formájú ásvány medálok

Ovális, kör, háromszög, téglalap, rombusz, deltoid, négyzet, ötszög, trapéz, hexagram, csillag, paralelogramma, hatszög, merkaba. 

Különleges rózsakvarc medál  Az ásvány medál kiváló minőségű rózsakvarcból készült.  Két különböző formájú rózsakvarcból állították össze ezt az ásvány medált. Az egyik rózsakvarc négyszög, a másik csepp formára lett csiszolva. A rózsakvarc a szív csakra ásványa. A szeretet köve, me..
Ár: 2 990 Ft
Valódi vörös korall medál Ezüst foglalatba helyezett eredeti korall. A medál formája ovális, színe sötétvörös. A medálhoz használt ezüst 925 tisztaságú, fémjelzéssel van ellátva...
Ár: 14 300 Ft
Tigrisvas medál Tigrisvas ovális medál, arany és vörös csíkokkal.Egyedi ékszer a stílusos hölgyeknek!..
Ár: 9 900 Ft
Különleges kék szodalit medál Az ásvány medál kiváló minőségű kék szodalitból készült. Két különböző formájú szodalitból állították össze ezt az ásvány medált. Az egyik szodalit négyszög, a másik csepp formára lett csiszolva. A szodalit a torokcsakra ásványa, támogatja a magabiztos, őszinte kommu..
Ár: 2 990 Ft
Fekete sungit medál Gyönyörűen csiszolt orosz sungit ásványból készült ékszer. A fekete sungit medál egy igazán különleges és exkluzív ékszer, amely a legmagasabb minőségű orosz sungitból készült.A háromszög formájú medál fémes fényű, fekete színű, amelynek fémes csillogása lenyűgöző és egyedi. Az..
Ár: 4 880 Ft
Fánk formájú mohaachát medálNagy fánk medál, mohaachát ásványból csiszolva.  Nem a szokásos 3 cm átmérőjű, hanem 5,4 cm-es nagyságú, nagyobb fánk forma.  A képen látható mohaachát ásvány fánk medált kapja meg a vásárló!..
Ár: 5 140 Ft
Rózsaszín turmalin és kvarc medálTurmalinból más néven rubellitből és kvarc ásványból készült, rózsaszínű és fehér medál.Az ásvány medál természetes ásványból lett csiszolva ovális formájúra.A medál  ezüst színű akasztóval készült...
Ár: 4 550 Ft
Fuchsit-rubin medál ❣ Találd meg önmagad! Önértékelés, önbecsülés, életerő - ezek ennek a kivételes megjelenésű fuchsit-rubin medál legfontosabb hatásai. Találd meg a saját utad - ha változásra vágysz, és szabadulnál a rád kényszerített szerepek fogságából, ez a te ásványpárosod lesz!..
Ár: 5 920 Ft
Amazonit medál 💚 a békés szülés köve Viseld a pasztellfényben ragyogó, almazöld amazonit medált, ha kiegyensúlyozottságra és nyugalomra vágysz, de kihasználhatod az ásvány elektroszmog elleni hatását is! Az amazonit segíti a békés szülést, a nyugodt terhességet is - figyelmes meglepetés lehet váran..
Ár: 3 840 Ft
Amazonit medál 💚 eredeti ásványból csiszolva Csiszolt amazonit medál a békesség, a nyugalom és a lelki egészség ígéretével - ezeket hordozza az örök kör szimbóluma. Viseld nap mint nap, és fedezd fel az amazonit gyógyhatásait és békét teremtő tulajdonságait!..
Ár: 3 840 Ft
Karneol MedálKülönleges formájú narancssárga karneol medál.Bőrszálra is lehet tenni, ezért fémallergiásoknak is tökéletes ajándék...
Ár: 3 840 Ft
Achát MedálNégyszög alakú narancssárga achát medál, nagyon szép sávokkal. Fémallergiásoknak is tökéletes ajándék, mert bőrszálra is lehet fűzni. A képen látható achát ásvány medált kapja meg a vásárló!..
Ár: 3 840 Ft
Különleges hegyikristály medál  Az ásvány medál kiváló minőségű hegyikristályból készült.  Két különböző formájú hegyikristályból állították össze ezt az ásvány medált. Az egyik hegyikristály négyszög, a másik csepp formára lett csiszolva. A hegyikristály segít&n..
Ár: 2 990 Ft
Ametiszt ásvány medálOvális formájú kaboson ametiszt, fém foglalatban.  Lila színű ametisztből készült ez az ásvány medál. A medálok színei között eltérések vannak, ahogy ez a csoportos képen is látható.  Világoslila és sötétlila ametiszt medál változatok is vannak a websho..
Ár: 3 320 Ft
Különleges lila ametiszt medálAz ásvány medál kiváló minőségű lila ametisztből készült.Két különböző formájú ametisztből állították össze ezt az ásvány medált. Az egyik ametiszt  négyszög, a másik csepp formára lett csiszolva. Az ametiszt segít a mértéktelenség, a függőség leküzdésében. J..
Ár: 2 990 Ft
Kék kvarcból csiszolt medál Kék színű, különleges alakú, kvarc ásvány medál...
Ár: 3 370 Ft
1 - 20 megjelenítése 43 közül (3 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.