Menü
Kosár tartalma

Ásványgyöngy

Ásványgyöngy

Egyediség, szépség, ajándék ásványgyöngyszemekkel

A gyöngyfűzés napjainkban reneszánszát éli. Rohanó világunkban igazán kellemes időtöltés, remek hobby. Személyre szóló ajándékok, kiegészítők, egyedi ékszerek készíthetők rövid idő alatt. Gyöngyfűzés közben kiélhetjük kreativitásunkat, melynek csak fantáziánk szabhat határt.

Ásványgyöngyök

Online áruházunkban ásványgyöngyök széles választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. Gyöngyszemeink különböző ásványokból, különböző méretűre és formára csiszolt, közepükön átfúrt drágakövek. Egyedi nyakláncok, fülbevalók, karkötők mellett napjaink igen népszerű divatékszerei: csípőláncok, derékláncok, bokaláncok készítésére is alkalmasak. Ha valaki egy egyedi gyöngyszemből medált szeretne készíteni, vagy lakásdekorációs tárgyat gyöngyszemek felhasználásával, szintén tud válogatni kínálatunkból. Ha kevés az ideje, gyorsan szeretne hozzájutni valami kedves ajándékhoz, vagy csak ötletet szeretne meríteni saját tárgyak elkészítéséhez, tekintse meg kész termékeinket is!

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült gyöngyszemek közül választhat.
Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

1 - 4 megjelenítése 4 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.