Menü
Kosár tartalma

Ásványok nevei képekkel

Ásványok nevei képekkel

Ásványok fajtái képekkel

Online ásványboltunkban kapható valódi ásványok nevei képekkel, segítik az ásványok fajtái közötti eligazodást és a gyors ásvány vásárlást. Kattints arra az ásvány névre vagy képre amelyik a legjobban tetszik.

A természetet szerető embereket elkápráztatja a drágakövek szépsége, tündöklő fénye, színjátéka, tökéletes áttetszősége.

Évezredek óta hordják ékszerként, talizmánként, díszként.

Nagyfokú ellenálló képessége miatt nem sérül, így nemzedékről - nemzedékre örökölhető.

A drágakő értékét tetszetős megjelenése, ritkasága, keménysége befolyásolja.

Minél gyönyörűbb, ritkább, keményebb az ásvány annál értékesebb.

Online áruházunk ásványai

Törekszünk arra, hogy minél változatosabb valódi, természet alkotta ásványok közül lehessen válogatni webáruházunkban.

Csak eredeti ásványokat árulunk, amelyeket a természet hozott létre! (Egyetlen egy kivétel van ez alól, a goldston nevű üveg, amely ember által elállított üvegtermék, rézreszelékkel. A réz adja a gyönyörű csillogását. Itt olvashat róla bővebben: Goldston tulajdonságai)

Legnépszerűbb ásványok úgy mint hegyikristály, ametiszt, rózsakvarc, hematit, borostyán, turmalin, holdkő, obszidián, jáde, lápisz lazuli, fluorit, howlit, tigrisszemszodalit, citrin, achát, opál, jáspis stb. is megtalálhatóak a kínálatunkban, de sok ritkaság is fellelhető nálunk például  disztén, kunzit, moldavit, krizopráz, praziolit, tanzanit, topáz, vezuvián.

Különleges ásvány rendelés online

Ha Önnek másfajta ásványra van szüksége, írjon nekünk!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.