Menü
Kosár tartalma

Ezoterikus ásvány tárgyak

Ezoterikus ásvány tárgyak

Különleges ezoterikus ásvány tárgyak


Rúna kövek

Ősi titkos ábécé, amely az inspiráció forrása. Ezeknek a különleges viking karaktereknek önálló jelentésük van. Segítségükkel jósolhatunk, megvizsgálhatjuk a múltat, a jelent és a jövőt.
A rúna köveket kézművesek készítik, hegyikristály, ametiszt, jáspis, rózsakvarc alapanyagokból.

Masszírozó rúd

A masszírozó rudak az ásvány pozitív energiáját közvetítik az emberi test számára. A masszírozó rudakat kézi munkával állítják elő, napkő, zoizit-rubin, rózsakvarc stb. alapanyagokból.

Inga

Az inga segítségével jósolhatunk. Az inga ráhangolódik egyedi rezgésünkre és választ ad kérdéseinkre. Kérdezze ki ingáját tudja meg jövendőjét, keresse meg elveszett tárgyait!
Fő alapanyagként az ingákhoz hegyikristályt, ametisztet, rózsakvarcot, jáspist használnak fel.

Egyedi igények

Ha Önnek más típusú ásványból készült ingára, rúna kőre, masszázs pálcára vagy egyéb ezoterikus tárgyra van szüksége, írjon nekünk!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Kiváló minőségű mahagóni obszidián merkaba csillagKézzel faragott, barnás mahagóni obszidián ásványból készült merkaba.  Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristályg..
Ár: 3 480 Ft
Shiva szeme achátból, aventurinból és tejkvarcbólShiva szemének hívják ezt az ásvány kombinációt. Indiából származó természetes ásványokból készített szemformájú csiszolat. A Shiva szeme az álmok megfejtésének eszköze. Ezt az ásványt az álmok megértésére használják.Indiában védőeszközként haszná..
Ár: 3 840 Ft
1 - 3 megjelenítése 3 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.