Menü
Kosár tartalma

Ezoterika

Ezoterika

Különleges ezoterikus ásvány tárgyak

Rúna kövek

Ősi titkos ábécé, amely az inspiráció forrása. Ezeknek a különleges viking karaktereknek önálló jelentésük van. Segítségükkel jósolhatunk, megvizsgálhatjuk a múltat, a jelent és a jövőt.
A rúna köveket kézművesek készítik, hegyikristály, ametiszt, jáspis, rózsakvarc alapanyagokból.

Masszírozó rúd

A masszírozó rudak az ásvány pozitív energiáját közvetítik az emberi test számára. A masszírozó rudakat kézi munkával állítják elő, napkő, zoizit-rubin, rózsakvarc stb. alapanyagokból.

Inga

Az inga segítségével jósolhatunk. Az inga ráhangolódik egyedi rezgésünkre és választ ad kérdéseinkre. Kérdezze ki ingáját tudja meg jövendőjét, keresse meg elveszett tárgyait!
Fő alapanyagként az ingákhoz hegyikristályt, ametisztet, rózsakvarcot, jáspist használnak fel.

Egyedi igények

Ha Önnek más típusú ásványból készült ingára, rúna kőre, masszázs pálcára vagy egyéb ezoterikus tárgyra van szüksége, írjon nekünk!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Azonosító: 1105-16
Shiva szeme achátból, aventurinból és tejkvarcbólShiva szemének hívják ezt az ásvány kombinációt. Indiából származó természetes ásványokból készített szemformájú csiszolat. A Shiva szeme az álmok megfejtésének eszköze. Ezt az ásványt az álmok megértésére használják.Indiában védőeszközként haszná..
Ár: 2 950Ft
Azonosító: 1103-16
Harmadik szem ásványa Ritka achát változat, amelyet Shiva szemének hívnak. Indiából származó barna, fekete és fehér csíkos szemachát.  A formája is szemformára lett csiszolva.  Shiva szem a kereső és átváltoztató kristály.Akkor használjuk, amikor segítségre van szükségün..
Ár: 2 750Ft
Azonosító: 1101-16
Shiva szemeShiva szemének hívják ezt a különleges achát változatot. Indiából származó természetes achát,  amely barna, fekete és fehér csíkos. Az achát szem formájára van faragva. A Shiva szeme a harmadik szem vagy más néven homlokcsakra köve. Úgy gondolják, hogy  kinyitja a harma..
Ár: 1 950Ft
1 - 5 megjelenítése 5 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.