Menü
Kosár tartalma

Ásvány állatfigura

Ásvány állatfigura
Barna jáde kacsa faragványAranyos kacsa figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A kacsa a kedvesség, optimizmus és vidámság szimbóluma.Babits Mihály: Vasárnapi csendes eső részlet:"Óh az eső rossz mulatság,nem mulat más, csak a kacsák" Jade az egyik ..
Ár: 2 650 Ft
Zöld jáde teknős faragvány Imádnivaló teknős világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve.A teknős a hosszú élet, az erő és a stabilitás szimbóluma. Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng ..
Ár: 2 650 Ft
Barna jáde elefánt faragványAranyos elefánt figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A elefánt az intelligencia és a házastársi hűség szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650 Ft
Zöld majom faragványAranyos majom figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. A majom a szeretet és a gondoskodás szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialak..
Ár: 2 650 Ft
Barna jáde nyúl faragványAranyos nyúl figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A nyúl az éberség és az ártatlanság szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650 Ft
1 - 5 megjelenítése 5 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.