Menü
Kosár tartalma

Ásvány

Ásvány

Ásvány a természet alkotta szépség

Ha azt halljuk ásvány, mindenki előtt megjelenik egy kép. Van, aki egy egyszerű kőzetdarabot lát maga előtt, míg mások csillogó drágaköveket. Mást jelent a fogalom egy asztrológusnak, mást egy ékszerésznek és megint mást egy ipari szakembernek.
Felhasználásuk az évezredek során folyamatosan változott, bővült. Annyi bizonyos, hogy mindennapi életünk szerves részét képezik az ásványok. Körbevesznek minket a különböző tárgyakban, rezgéseikkel, energiájukkal közvetlenül hatnak ránk létünk testi, lelki, szellemi szintjén.
Egyediségük, szépségük, formaviláguk ősidők óta foglalkoztatja a tudósokat, gyűjtőket egyaránt. Soha nem találkozunk két ugyanolyan ásvánnyal. A természet eme csodája folyamatosan tartogat számunkra újabb megismernivalót, hiszen az eddig ismert mintegy 4500 ásványfaj száma évről évre növekszik.

Online áruházunk ásványai

Online áruházunkban a világ leghíresebb ásvány lelőhelyeiről származó, eredeti, természet alkotta formájában ásványok és ásványcsoportosulások közül válogathat.
Ha szeretné látni milyen formák alkothatók ezekből a természetes darabokból, tekintse meg megmunkált ásványokból készült termékeinket is!

Egyedi ásványok

Ha Önnek más típusú ásványra van szüksége, írjon nekünk!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Apofillit Ásvány Gyönyörű ásvány, víztiszta, átlátszó apofillitekkel. Nagyon szép, több nagyobb és kisebb apofillit kristályból álló darab. A képen látható apofillit ásványt kapja meg a vásárló!..
Ár: 9 500 Ft
Apofillit és hegyikristály ásványcsoport Gyönyörű apofillit és hegyikristály ásványcsoport. Nagyon szép, esztétikus ásvány víztiszta, átlátszó apofillitekkel. Az ásvány egyik részén varázslatosan csillognak a fényes apofillit kristályok, mint a gyémántok. Ez a darab igazán kiemelkedően szép ásvá..
Ár: 11 100 Ft
Apofillit ásvány Apoffilit kristályok csoportja.Ez az apofillit Indiából származik. Színtelen ásvány egy nagy és több kisebb apofillitből áll.  A képen látható apofillit ásványt kapja meg a vásárló!..
Ár: 9 500 Ft
Apofillit ásvány és sztilbit ásvány Több fehér apofillit kristály, és két kisebb narancssárga sztilbit alkotja ezt az ásványt. Rendszeres az ásványvilágban, hogy az apofillit ásvány sztilbittel fordul elő. A képen látható apofillit és sztilbit ásványt kapja meg a vásárló!..
Ár: 9 500 Ft
Zöldes apofillit ásvány sztilbit ásvánnyal Nagy ásvány, amely 332 grammos.Zöldes apofillit ásvány, csillogó apró ásvány bevonattal és narancssárga sztilbittel. Az apofillit és sztilbit sokszor alkotnak ásvány csoportot. Ennek az ásványnak a különlegessége, hogy a zöldes apofil..
Ár: 11 100 Ft
	Kapcsolatjavító, feszültségoldó, energizáló aragonit ásvány		Kapcsolatjavító, feszültségoldó, energizáló aragonit ásvány
Legkeresettebb
Aragonit ásvány ✨ a marokkói szépség Oldd a feszültségeket, keresd a megnyugvást és a kompromisszumot kapcsolataidban - a lenyűgöző szépségű aragonit ásvány segítségedre lesz! Fedezd fel az aragonit gyógyhatásait, és helyezd el ásványgyűjteményedben ezt a gyönyörű, Marokkóból származó darabot!..
Ár: 2 280 Ft
1 - 10 megjelenítése 10 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.