Menü
Kosár tartalma

Ásvány

Ásvány

Ásvány a természet alkotta szépség

Ha azt halljuk ásvány, mindenki előtt megjelenik egy kép. Van, aki egy egyszerű kőzetdarabot lát maga előtt, míg mások csillogó drágaköveket. Mást jelent a fogalom egy asztrológusnak, mást egy ékszerésznek és megint mást egy ipari szakembernek.
Felhasználásuk az évezredek során folyamatosan változott, bővült. Annyi bizonyos, hogy mindennapi életünk szerves részét képezik az ásványok. Körbevesznek minket a különböző tárgyakban, rezgéseikkel, energiájukkal közvetlenül hatnak ránk létünk testi, lelki, szellemi szintjén.
Egyediségük, szépségük, formaviláguk ősidők óta foglalkoztatja a tudósokat, gyűjtőket egyaránt. Soha nem találkozunk két ugyanolyan ásvánnyal. A természet eme csodája folyamatosan tartogat számunkra újabb megismernivalót, hiszen az eddig ismert mintegy 4500 ásványfaj száma évről évre növekszik.

Online áruházunk ásványai

Online áruházunkban a világ leghíresebb ásvány lelőhelyeiről származó, eredeti, természet alkotta formájában ásványok és ásványcsoportosulások közül válogathat.
Ha szeretné látni milyen formák alkothatók ezekből a természetes darabokból, tekintse meg megmunkált ásványokból készült termékeinket is!

Egyedi ásványok

Ha Önnek más típusú ásványra van szüksége, írjon nekünk!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Azonosító: 3813-16
Ásvány csúcs zárványokkalNagyon ritka ásvány társulás. A hegyikristály csúcsba hematit ásvány került a növekedése közben.Az egész kristálycsúcsot behálózzák a vékony rutil szálak. Az átlátszó hegyikristályban piros foltok láthatók, amelyek előtt megjelennek az arany színű rutil kristályok..
Ár: 3 500Ft
Azonosító: 3811-16
Hegyikristály csúcs rutil tűkkelHegyikristály csúcs, amelyben rutil szálak láthatók és egy érdekes zárványos rész...
Ár: 2 990Ft
Azonosító: 3807-16
Egymásba nőtt füstkvarc csúcsokA fő füstkvarc kristály csúcsban található, kettő kisebb barnás kvarc csúcs.Nagyon szép, ritka ásvány változat...
Ár: 5 500Ft
Azonosító: 3809-16
Füstkvarc csúcs fehér zárvánnyalA füstkvarc ásvány a kvarccsoport füstszínű tagja.Ez a csúcs világos füstszínű, és fehér zárvány látható benne. ..
Ár: 3 500Ft
Azonosító: 3815-16
Különleges ásvány csúcsÁtlátszó kristálycsúcs barna és zöld zárványokkal. Érdekes formájú zárványok láthatók a hegyikristály csúcsban. ..
Ár: 2 990Ft
Azonosító: 3812-16
Kristálycsúcs zárvánnyalÁtlátszó, színtelen hegyikristály csúcs fehér és barna zárványokkal. ..
Ár: 2 990Ft
Azonosító: 3810-16
Különleges ásvány csúcs rutil szálakkal Átlátszó, világos füst színű füstkvarc kristály vékony aranyszínű rutil tűkkel...
Ár: 2 990Ft
Azonosító: 3808-16
Hegyikristály fantomkvarc csúcsHegyikristály csúcs, amelyben látszik a kristály fejlődésének lenyomata.  Ebben a fantomkvarcban zöld zárvány látható a belső fantomkvarc felületén. ..
Ár: 2 990Ft
Azonosító: 3806-16
Hegyikristály fantomkvarc csúcsHegyikristály csúcs, amelyben látszik a kristály növekedésének a lenyomata. Ebben a fantomkvarcban zöldes és barnás zárványok találhatóak. ..
Ár: 2 990Ft
1 - 12 megjelenítése 20 közül (2 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.