Menü
Kosár tartalma

Inga

Inga

Kristály inga jóslás

Az ingák kiváló segítségek lehetnek számunkra, ha választ szeretnénk kapni sorsunkat, környezetünket érintő kérdésekre.

Az inga jóslás régmúlt időkre nyúlik vissza. Faágakat, vagy egyéb nehezékeket használtak őseink, de biztos sokak számára ismerősen hangzik a karikagyűrűvel történő inga jóslás is.

Jósláskor a minket körülvevő kozmikus energia hat tudatalattinkra, melyekre izmaink apró rezdülésekkel reagálnak. Ez nyilvánul meg az kristály inga mozgásában, tehát úgy kell használni, hogy kérdésfeltevéskor teljesen érzelemmentesnek, elfogulatlannak kell lenni, hogy még jobban ráhangolódjunk a minket érintő rezgésekre. Így a kérdező megkapja a választ a tudatalattija segítségével. 

Fajták

Különböző formák: kúp, fazettált kúp, golyó, merkaba, henger, kristálycsúcs, nyers ásványból pattintott, ceruza, csakra inga (csakra ásványokból van összeragasztva), spirál, két csúcsú kristály, piramis. Ezeket az inga fajtákat, kombinálni is szokták, például alul szokott lenni egy kristálycsúcs, középen egy merkaba és a tetején egy ásvány golyó.

Különböző anyagok: legnépszerűbb kristály inga a hegyikristály, ametiszt, obszidián és a rózsakvarc inga. A réz ingákat is kedvelik a vásárlók. Sajnos drágább ásványokból nem szoktak ingát készíteni, mint például a smaragd, rubin, zafír. Ha ilyen drágakő ingát szeretne vásárolni, egyedi kérésre, csiszoló műhelyekben tudják elkészíteni. 

Vásárlás

Inga vásárlás előtt érdemes eldönteni, milyen formájú és anyagú ingát szeretne rendelni.

Webáruházunkban különböző drágakövekből készült, kúp, golyó, piramis alakúra csiszolt ingák közül lehet választani. Ha valaki igazán különleges ingára vágyik, tekintse meg a merkaba csillagból készült ingát is.

Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni az ingát, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek inga rendelését!


Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Ametiszt inga Ametiszt inga
Legkeresettebb
Kúp formájú ametiszt ingaKúp alakú inga, amely lila ametiszt ásványból lett kifaragva.  Az inga fémláncra van felfüggesztve, a lánc másik végén egy fém golyó van. Az ingát formája és szimmetriája nagyon precízzé teszi, az egyik legpontosabb inga.  Az ametiszt támogatja a meditatív ..
Ár: 4 620 Ft
1 - 19 megjelenítése 19 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.