Menü
Kosár tartalma

Merkaba csillag

Merkaba csillag

Mer - fény, Ka - lélek, Ba - test

A merkaba csillag egy olyan 8 ágú csillag, mely 2 szabályos tetraéder összeillesztéséből jön létre.

Elnevezése 3 szó összetételéből ered:

  • Mer: fény
  • Ka: lélek
  • Ba: test

Az energiamezőkre hat. Segít a szellemi, érzelmi és fizikai síkok összekapcsolásában.
Spirituális védelmet nyújt tulajdonosának. Segít a csakrák egyensúlyának létrehozásában is. Javít közérzetünkön, feltölti energiáinkat és segíti meditációnkat.

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült merkaba csillagok közül választhat.
Tekintse meg a merkaba csillag inga változatát is!

Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Azonosító: 2753-12
Kiváló minőségű ametiszt merkaba csillag  Kézzel faragott, lila ametiszt ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz.TÖKÉ..
Ár: 2 950Ft
Azonosító: 3711-12
Kiváló minőségű aventurin merkaba csillagKézzel faragott, narancssárga aventurin ásványból készült merkaba.  Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz...
Ár: 2 680Ft
Azonosító: 1226-12
Kiváló minőségű jáspis merkaba csillagKézzel faragott, piros jáspis ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz.TÖKÉLETES AJÁND..
Ár: 2 680Ft
Tigrisszem Merkaba csillag Tigrisszem Merkaba csillag
Legkeresettebb
Azonosító: 1228-10
Kiváló minőségű tigrisszem merkaba csillagKézzel faragott, aranybarna tigrisszem ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz.TÖ..
Ár: 2 680Ft
Lápisz lazuli merkaba kristály Lápisz lazuli merkaba kristály
Legkeresettebb
Azonosító: 2328-10
Kiváló minőségű lápisz lazuli merkaba csillagKézzel faragott, sötétkék lápisz lazuli ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz. ..
Ár: 2 680Ft
1 - 5 megjelenítése 5 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.