Menü
Kosár tartalma

Nyers, csiszolatlan ásvány medál

Nyers, csiszolatlan ásvány medál

Eredeti, természetes formájú ásvány medálok

Ezek a medálok eredeti, csiszolatlan ásványokból készültek, úgy hogy az eredeti kristály formájukat nem változtatták meg. 

Ezek a nyers ásvány medálok a természetességükkel elbűvölnek mindenkit. 

Különleges csepp formájú moldavit medál  Álomszép zöld moldavit medál, természetes formájában csiszolatlanul. A moldavit ásvány, amelyből készült a medál Csehországból származik, ahol egy meteorit becsapódás hatására keletkezett. A képen látható moldavit ásvány medált kapja me..
Ár: 61 550 Ft
Szemet gyönyörködtető ritka moldavit medál.Zöld moldavit medál, Csehországból ezüst akasztóval.A moldavit ásvány nem mindennapi, ugyanis egy meteorit becsapódásakor keletkezett. A képen látható moldavit ásvány medált kapja meg a vásárló!Kis műanyag ékszertartó dobozban küldjük el a megrend..
Ár: 55 550 Ft
Impozáns moldavit medál Csehországból.Ez a gyönyörű, természetes formájú, csiszolatlan világoszöld medál, meteorit becsapódása által keletkezett különleges és ritka moldavit ásványból készült. A képen látható moldavit ásvány medált kapja meg a vásárló!Kis műanyag ékszertartó..
Ár: 67 550 Ft
Fekete sungit medál. Az elektroszmog ellen.Nyers, csiszolatlan orosz shungit ásványból készült ékszer.A medál fekete színű, ezüstösen csillogó, szabálytalan formájú.sungit ásvány tökéletes az elektromos mágneses mezők elleni védelemhez...
Ár: 6 050 Ft
	Lélekfiatalító, a szív fájdalmát csökkentő, harmóniát teremtő hegyikristály medál		Lélekfiatalító, a szív fájdalmát csökkentő, harmóniát teremtő hegyikristály medál
Legkeresettebb
Hegyikristály medál ✨ A természet ősi ereje A különleges csiszolásnak köszönhetően ezzel a hegyikristály medállal az ősi energiák természetes, mindent átható energiáit idézheted meg! Viseld bőrszíjon a még naturálisabb megjelenésért, vagy fűzd vékony ezüstláncra, hogy igazán érvényesülhessen különl..
Ár: 2 280 Ft
	Gyógyító, immunerősítő, védelmező ametiszt medál		Gyógyító, immunerősítő, védelmező ametiszt medál
Legkeresettebb
Ametiszt medál 💜 természetes megjelenésű csiszolat Hagyd, hogy érvényesüljön a természetes formájában és fényében tündöklő ametiszt medál hatása! A még természetesebb hatás kedvéért akár egy vékony bőrszíjon is viselheted a gyógyulás és az érzelmi harmónia egészen kivételes megjelenésű kristályát!..
Ár: 2 280 Ft
1 - 6 megjelenítése 6 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.