Menü
Kosár tartalma

Csíkos obszidián

Csíkos obszidián
Csíkos obszidián marokkő ✔️ test és lélek Használd ki az obszidián ízületekre, gyulladásokra, emésztésre gyakorolt pozitív hatásait a fényesre csiszolt, csíkos obszidián marokkő segítségével! Vedd tenyeredbe naponta több alkalommal is, és gyönyörködj te is ebben a csodálatos ásványban!..
Ár: 980 Ft
	Méregtelenítő hatású, feszültségoldó, védelmező csíkos obszidián marokkő		Méregtelenítő hatású, feszültségoldó, védelmező csíkos obszidián marokkő
Legkeresettebb
Csíkos obszidián marokkő 🔆 a lelki sebek gyógyítója Begyógyítja a lelki sebeket, átsegít a lelki problémákon, emellett fizikai szinten is számos pozitív hatásban részesülhetsz ennek a finoman csíkos obszidián marokkőnek a segítségével! Legyen ez a marokkő ásványgyűjteményed különleges darabja!..
Ár: 1 110 Ft
	Méregtelenítő, keringésjavító, védelmező csíkos obszidián marokkő		Méregtelenítő, keringésjavító, védelmező csíkos obszidián marokkő
Legkeresettebb
Csíkos obszidián marokkő 🔆 a lelki problémák ellen Oldd a lelki blokkokat, dolgozd fel a sérelmeket, és használd ki a kivételesen szép rajzolatú csíkos obszidián marokkő hatásait! Tapasztald meg te is az obszidián méregtelenítő, keringésjavító, védelmező hatásait!..
Ár: 850 Ft
Csíkos obszidián marokkő 🔆 búcsú a fájdalomtól Dolgozd fel a lelki problémákat, és felejtsd el a fájdalmat tükörsimára csiszolt, páratlanul szép csíkos obszidián marokkő segítségével! A fekete alapon finom szürke rajzolat teszi még érdekesebbé ez a csodálatos ásványt!..
Ár: 720 Ft
1 - 4 megjelenítése 4 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.