Menü
Kosár tartalma

Nyugikő

Nyugikő

Békesség és összhang nyugikő segítségével

A nyugikövek az ókori Görögországból származnak, általában hüvelykujj méretű, ovális formára csiszolt, sima felületű drágakövek. Hüvelykujj kövekként is ismertek.

A mutató és hüvelykujj között dörzsölve csökkenti a feszültséget, a nyugalom érzésével áraszt el. 

Használóját teljesen ellazítja, segíti megszabadulni a negatív energiától, amelyet az aggodalom halmoz fel aurájában.

Az első gondűző kövek egyszerű, természet által csiszolt kavicsok voltak, manapság különböző drágakövekből faragják ki.

Meditáció közben használják, mert segíti a figyelem összpontosítását.

Más kultúrákban gondot elűző, szerencsét hozó kőként is ismertek, míg megint mások csak figyelemelterelésre, unaloműzés céljából használják.

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült nyugikövek közül választhat.

Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Aranykvarc nyugikő 🙏 kiegyensúlyozottság, önbecsülés, nyugalom Az aranykvarc nyugikövet zsebedben is hordhatod vagy asztalodon is helyet kaphat, hogy bármikor kézbe vehesd, és megtapasztalhasd békét teremtő finom energiáit! A mélyített csiszolású aranykvarc nyugikő hatásai leginkább úgy érvényesüln..
Ár: 3 330 Ft
Indiaachát nyugikő Nyugalom és béke Tedd mutató- és hüvelyujjad közé néhány percre ezt a különösen érdekes mintázatú, lencseformára csiszolt indiaachát nyugikövet, és tapasztald meg az indiai achát békét teremtő, feszültségoldó hatásait. Sokak szerint a dohányzásról való leszokást is segítheti - te..
Ár: 3 330 Ft
Indiaachát nyugikő Harmónia a szívedben Finom csillogásával, érdekes rajzolatával, lencseformára csiszolt, sima felületével oldja a stresszt és elűzi a gondokat ez a gyönyörű indiaachát nyugikő! Szorítsd ujjaid közé naponta pár percre, és tapasztald meg te is az indiai achát hatásait!..
Ár: 3 330 Ft
	Nyugtató és stresszoldó hatású ametiszt nyugikő		Nyugtató és stresszoldó hatású ametiszt nyugikő
Új Legkeresettebb
Ametiszt nyugikő 💜 a nyugalom érzése Hordd magaddal az ametiszt nyugikövet zsebedben, vagy helyezd íróasztalodra, és használd többször is naponta! Az ujjaid formájára csiszolt, sima felületű, mélyített nyugikő jótékony hatásai akkor érvényesülnek igazán, ha naponta több alkalommal is összemorzsolod..
Ár: 3 330 Ft
1 - 6 megjelenítése 6 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.