Menü
Kosár tartalma

Piramis

Piramis

Energetizáló ásvány piramisok

Talán nem véletlen, hogy az ókori világ 7 csodájának egyetlen épségben maradt építészeti alkotása éppen egy piramis.

Tudósok ezrei vizsgálták és vizsgálják napjainkban is a piramisokat.
Bár ma még tudományos magyarázat nincs rá, a kísérletek azt igazolták, hogy a piramisok energiát sugároznak és belsejükben rendkívüli erejű és hatású energia létezik. A kísérletek kimutatták, hogy a piramisok energiája számos pozitív hatással rendelkezik.

Ezt a piramis energiát használják egészségügyi problémák enyhítésére, immunrendszer erősítésére, a szervezet méregtelenítésére ugyanúgy, mint stressz ellen vagy érzelmi megtisztulás céljából.

Online áruházunk piramisai

Online áruházunkban különböző ásványokból, különböző méretű piramisok közül válogathat.
Felhasznált ásványok: ametiszt, citrin, füstkvarc, unakit, jáspis, szodalit, hegyikristály, rózsakvarc, obszidián, ónix stb.

Egyedi igények

Ha Önnek más típusú ásványból készült piramisra, ingára, rúna kőre, masszázs pálcára vagy egyéb ezoterikus tárgyra van szüksége, írjon nekünk!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Sungit piramis Sungit piramis
Új Legkeresettebb
Sungit Piramis Ősidők óta a piramisokat hatalmas szent építményeknek tekintik. Úgy tartják, hogy a piramisforma a csúcsán keresztül magasabb rezgésű energiákat felerősíti és fókuszálja.A sungitból készült piramis alakja miatt jelentős távolságra terjeszti gyógyító tulajdonságait. A sungitk..
Ár: 4 100 Ft
1 - 1 megjelenítése 1 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.