Menü
Kosár tartalma

Figura medál

Figura medál

Ásvány figura medálok

Állat figurák: elefánt, teknős, cica, bagoly.

Cica a holdon rózsakvarc medál Cica a holdon rózsakvarc medál
Új Legkeresettebb
Rózsakvarc medál Holdon ülő cicával Az ásvány medál kifogástalan minőségű rózsakvarcból készült.  A medál rózsakvarc kabosonján egy fémből készült cica ül a Holdon.A rózsakvarc egy gyönyörű rózsaszínű ásvány. A rózsakvarc kristály elősegíti a  szeretetet. Enyhíti a feszültséget a sz..
Ár: 3 060 Ft
Aranykvarc medál 🙏 kiegyensúlyozottság és önbecsülés Fedezd fel magadnak az aranykvarc medál önbizalmat építő, önbecsülést segítő hatásait! Használd ki feszültségoldó, nyugalmat árasztó rezgéseit, és viseld akár minden nap ezt a gyönyörű ásvány ékszert!..
Ár: 3 320 Ft
Ametiszt medál 💜 a nyugalom és a béke köve Viseld a csodálatos, lila fényben ragyogó ametiszt medált, és használd ki az ametiszt természetes stresszoldó hatásait! Mondj búcsút a feszültségnek, és érints meg napközben az ásványt a nyugodt pillanatokért!..
Ár: 3 190 Ft
Aventurin medál 💛a pozitív életszemlélet ékszere Használd ki ennek a különleges, tükörsima koponya formára csiszolt aventurin medálnak az elektromágneses szmog ellen védő hatását! Sötétebb, bararckos árnyalata szinte bármihez illik - viseld minden nap, és tapasztald meg az aventurin ásvány békés en..
Ár: 3 190 Ft
Aranykvarc medál 🙏 békés energia koponya csiszolással Szelíd, erőteljes mégis békességet teremtő energiáival megnyugvást fog hozni számodra is ez a koponya formára faragott, stilizált aranykvarc medál. Viseld fém láncon vagy akár vékony bőrszalagon a természetesebb megjelenésért!..
Ár: 3 190 Ft
Aventurin medál 💚 a szorongás és feszültség oldására Találd meg a kiegyensúlyozottságot ezzel a sötétzöld, tükörsima, koponya formára csiszolt aventurin medál viselésével! Női és férfi ásvány ékszerként is megállja a helyét, gyönyörű zöld árnyalata szinte bármilyen ruhadarabbal együtt hordható...
Ár: 3 190 Ft
1 - 8 megjelenítése 8 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.