Menü
Kosár tartalma

Figura medál

Figura medál

Ásvány figura medálok

Állat figurák: elefánt, teknős, cica, bagoly.

Sárkány lápisz lazuli medál Sárkány lápisz lazuli medál
Új Legkeresettebb
Lápisz lazuli sárkány medálSötétkék lápisz lazuliból készült, hatszögletűre fazettált ásvány medál.A fémrészen különleges sárkány formájú díszítés található. A medál színe sötét kék, arany pirit pöttyökkel tarkítva. A lápisz lazuli segít egyensúlyba hozni magunkat. Támogatja a kommuni..
Ár: 2 740 Ft
Rózsakvarc medál Holdon ülő cicával Az ásvány medál kifogástalan minőségű rózsakvarcból készült.  A medál rózsakvarc kabosonján egy fémből készült cica ül a Holdon.A rózsakvarc egy gyönyörű rózsaszínű ásvány. A rózsakvarc kristály elősegíti a  szeretetet. Enyhíti a feszültséget a sz..
Ár: 3 060 Ft
Cica a Holdon medál lápisz lazuliból Az ásvány medál kitűnő minőségű lápisz lazuliból készült.  A medál egy lápisz lazuli kabosont tartalmaz, amelyen egy fémből készült Hold és a Holdon ülő cica található. A lápisz lazuli az egyik legkedveltebb sötétkék ásvány.A lápisz lazuli kő növ..
Ár: 3 060 Ft
1 - 10 megjelenítése 10 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.