Menü
Kosár tartalma

Ásvány szív medál

Ásvány szív medál

Valódi ásványból készült szív alakú medálok különböző méretben és színben

Egy jól megválasztott, valódi ásványból készült szív alakú medállal nem csak a szerelem tüzét lobbanthatod fel. A különböző ásványok, drágakövek és féldrágakövek számos élettani hatással rendelkeznek szervezetünkre, egészséget, megnyugvást, felüdülést hozva testünknek, lelkünknek. Vonzd be a szerelmet életedbe, vagy válassz akár Valentin nap alkalmából kedvesednek szív alakú, valódi ásványból készült medáljaink közül!

Szív alakú ásvány medál szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak

Kisebb-nagyobb méretű szív alakú medáljaink kínálatát hónapról-hónapra bővítjük, így rengeteg színű és hatású medált találsz ásvány ékszer webshopunkban. A szív nyaklánc rendkívül népszerű ajándék az összetartozás, a szerelem, a szeretet kifejezésére. Az ásványból faragott szív medál bármely nyaklánc csodálatos éke lehet: a legtöbb szív medál felfűzhető egy vékony ezüstláncra, bőrszíjra, de magánál hordhatja kedvesed tárcájába rejtve vagy kulcskarikán is, a kisebb furattal ellátott ásvány medál pedig alkalmas damilra fűzött, gyöngyből készült ékszer, karkötő, nyaklánc díszítésére.

Mit jelképez a szív, mint szimbólum?

Napjainkban a szív forma a szerelem, a szeretet, a testvériség, a barátság, a támogatás és az egészség szimbóluma. A szív szimbólumát az ókori Egyiptomban is használták, furcsa mód azonban ez szimbólum inkább a szív anatómiai megjelenésére hasonlít, és a test motorjaként, az értelem forrásaként tekintettek rá. Az ásvány ékszer medálok szimmetrikus szív formája évszázadokon keresztül alakult ki. Egyes elméletek szerint a borostyánlevelet, más elméletek szerint a fogamzásgátlásra is használt szilfium magját szimbolizálja.

Melyik szív alakú ásvány medált válaszd?

A webshopunkban található valamennyi szív formájú ásvány medál valódi ásványból készült, és a kézi faragásnak, csiszolásnak köszönhetően minden darab egyedi ásványi ékszer.

Szív ásvány medál választása szín szerint

Természetesen igazodhatsz a megajándékozni kívánt személy ízléséhez, szemszínéhez, öltözködési stílusához, és választhatsz szín szerint.

Női ásvány ékszer

Ásványi ékszer kínálatunkban a nőies, finoman áttetsző rózsaszín rózsakvarc szív a szerelem és a feltétel nélküli szeretet, az elfogadás, a megnyugvás kristálya: egyszerre lobbantja fel a szerelmet, segíti az érzelmek elfogadását, kifejezését és egyszerre nyújthat segítséget a szív traumái, fájdalmai esetén is. Az egyedi mintázatokban és zöld legkülönbözőbb árnyalatiban tündöklő afrikai zöld malachit, a csakrákat harmonizáló áttetsző hegyikristály szív állandóan megtalálhatóak.

Férfi ásvány ékszer

Férfiaknak ajánljuk az egészen sötétzöld színű, a kreativitást erősítő heliotróp szív medált, de nagyon jól harmonizálhat a férfi ruhatáral a természet zöldes-barnás árnyalataiban játszó, jólétet bevonzó, stresszoldó mochaachát medál is. Nagyon különleges férfi ásványi ékszer lehet még a Madagaszkár szigetéről származó labradorit ásványból csiszolt szív medál is.

Ásványi ékszer gyermekeknek, testvérnek

Gyermekünk, testvérünk iránti szeretetünket kifejezhetjük a köldökcsakrát megnyitó, lelki egyensúlyt, magabiztosságot hozó borostyán szív medállal.

A szív ásványi medál gyógyító hatása

Az ásvány gyógyhatása, kisugárzása is fontos választási szempont lehet. A sárgás-barnás citrin ékszer például segíthet feldolgozni a traumákat és energizál, a hegyikristály pedig ún. mesterkristályként általános gyógyító, energizáló ásvány, mely többek közt erősítheti az immunrendszert, és sokan nagyon jó feszültségoldónak tartják. A vörös árnyalatú mookait jáspis jó választás lehet azoknak, akik jellemzően sokat rágódnak döntéseiken. A sötétebb színű labradorit kedvező hatással lehet a magas vérnyomásra, enyhítheti az ízületi bántalmak tüneteit. A zöld minden árnyalatában pompázó malachit az egyik legfontosabb védelmező ásvány, emellett elősegítheti a méregtelenítést, és jól jöhet reuma, asztma, menstruációs panaszok esetén is.

Bármely szív ásvány ékszer mellett döntesz, ne feledd azonban: ahogyan az élet, a szerelem sem a nagy dolgokról és az ajándékokról kell szóljon. Igazán boldoggá az életben is és a szerelemben is az apró, mindennapi kis örömök fognak tenni!

Szemet gyönyörködtető lápisz lazuli medálÉlénk kék, szív alakú nyakék, melyet a csillogó pirit szemek tesznek különlegessé. ..
Ár: 2 200 Ft
Márvány mintázatú howlit medálSzív alakú howlit medál, melyből nincs két egyforma darab egyedi márvány mintázatának köszönhetően.Ez a howlit medál egy lenyűgöző szív alakú ékszer, színe fehér, szürke erezettekkel. A fehér szín a tisztaságot, a tiszteletet és az ártatlanságot jelképezi. A howlit ..
Ár: 1 240 Ft
Mohaachátból szív formájú medálIndiai kézzel csiszolt szív alakú medál, amely achátból készült.A medál színe zöldes, fehéres, barnás. ..
Ár: 2 150 Ft
Szív goldstone medál fém foglalatban Gyönyörűen megtervezett szív alakú goldstone medál, levél és rózsa díszítéssel. Csillogó goldstoneból lett csiszolva a medál ásvány része.  Ez a medál nem csak csodálatos dísze lehet a mindennapi viseletnek, de a benne lévő goldstone pozitív energiái segí..
Ár: 3 840 Ft
Rózsakvarc szív medál levél és rózsa díszítéssel Rózsakvarc szív medál levél és rózsa díszítéssel
Új Legkeresettebb
Szív rózsakvarc medál fém foglalatbanGyönyörűen megtervezett szív alakú rózsakvarc medál, levél és rózsa díszítéssel. Rózsaszínű rózsakvarcból lett csiszolva a medál ásvány része.  A rózsakvarc a szerelem köve. Minden kapcsolatban segít a bizalmat és a harmóniát helyreállítani. Támogatja a..
Ár: 3 840 Ft
Szív howlit medál fém foglalatbanGyönyörűen megtervezett szív alakú howlit medál, levél és rózsa díszítéssel. Howlitból lett csiszolva a medál ásvány része. ..
Ár: 3 840 Ft
Zöld aventurin medál fém foglalatbanGyönyörűen megtervezett szív alakú aventurin medál, levél és rózsa díszítéssel. Zöld aventurinból lett csiszolva a medál ásvány része. ..
Ár: 3 840 Ft
Hegyikristály medál ✨ Emeld ki ragyogásod! Viseld ezt a simára csiszolt, lenyűgőző szépségű hegyikristály medált, melyet különleges foglalata még elragadóbbá tesz! Használd ki a hegyikristály pozitív élettani hatásait, vitalizáló energiáit a mindennapok során is!..
Ár: 3 450 Ft
Lápisz lazuli Medál Sötétkék lápisz lazuliból csiszolt, szív formájú medál. Afganisztánból származó eredeti lápisz lazuliból készült, kézi csiszolású pufi szív medálok.A valódi sötétkék lápisz lazuli medálokon sok helyen pirit csillog.  Mindegyik medál egyedi. Mivel kézzel csiszolt ..
Ár: 4 620 Ft
Füstkvarc medál 💑 A bizalom és barátság ásványa Keresd kapcsolataidban a bizalmat, a közös pontokat, és engedd el a feszültséget! Viseld ezt a szív formára csiszolt, csodaszép füstkvarc medált, és éld át, ahogy szívedben a szorongás helyét átveszi a nyugalom és a kölcsönös szeretet biztonsága...
Ár: 2 540 Ft
Aranykvarc medál 🙏 békés szellemi energia Szelíden energizál, békés megnyugvást hoz számodra a szív formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál. Viseld bármilyen alkalommal ezt az ásvány ékszert, emeld ki vele megjelenésedet, és hagyd, hogy érvényesüljenek az aranykvarc gyógyhatásai!..
Ár: 2 540 Ft
1 - 20 megjelenítése 30 közül (2 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.