Menü
Kosár tartalma

Adatvédelmi Szabályzat

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-59351/2012.

Adatvédelmi nyilatkozat

1. Adatkezelés

1.1 Az adatkezelő megnevezése: Iván Gáborné
1.2 Címe: 1028 Budapest Táncsics M. utca 31
1.3 Telefonszáma: 06-30-416-4041
1.4 Kapcsolattartó: Iván Gáborné
1.5 Előző adatkezelés
1.5.1 Az adatkezelő megváltozásának jogcíme: -
1.5.2 Előző nyilvántartási azonosító: -
1.6 Az adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a www.azurit.hu internetes honlapon regisztrált felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján.
1.7 Az adatkezelés célja: Felhasználó jogosultságának azonosítása, rendszerüzenetek küldése. Vásárlás esetén a termék szállítási címre való kiküldése, és a számla megírása érdekében. Hírlevélre regisztrált felhasználok részére hírlevél küldése, az aktuális információkról.
1.8 Jogalapja
1.8.1 Jogszabályhely vagy más jogalap: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
1.8.2 Jogszabály címe: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.).
1.9 A tényleges adatkezelés helye: A tényleges adatkezelés helye megegyezik az adatkezelő címével.
1.10 Az adatkezelés automatizáltsága: Az adatkezelés automatizáltsága részben gépesített.

2. Adatfeldolgozás

2.1 Az adatfeldolgozó megnevezése: Iván Gáborné
2.2 Címe: 1028 Budapest Táncsics M. utca 31
2.3 Telefonszáma: 06-30-416-4041
2.4 Kapcsolattartó: Iván Gáborné

3. Az adatok forrása

3.1 Adatfajta megnevezése: Azonosító adatok: Vezetéknév,keresztnév, e-mail cím, jelszó, szállítási cím, szállítási időpont, telefon, telefon elérhetősége (mely napszakban lehet hívni ezen a számon), mobiltelefon, mobiltelefon elérhetősége, számlázási cím.
3.2 Adatforrás megnevezése: Felhasználó önkéntes regisztrációja.
3.3 Adatfelvétel (átvétel) jogalapja
3.3.1 Jogszabályhely vagy más jogalap: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
3.3.2 Jogszabály címe: A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.).
3.4 Adatfelvétel (átvétel) módja: Internetes oldalon történő önkéntes regisztráció hírlevélre vagy vásárlásra.
3.5 Az adat törlési határideje: Amíg a felhasználó a www.azurit.hu oldal regisztrált felhasználója. Felhasználó bármikor kérheti a saját adatok törlését. Törlési igényét az info@azurit.hu e-mail címre küldött levélben igényelheti. A felhasználó törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az adatkezelő törli az adatokat.

4. Adattovábbítás(ok)

4.1 Adatfajta megnevezése: -
4.2 Címzett neve: -
4.3 Az adattovábbítás jogalapja
4.3.1 Jogszabályhely vagy más jogalap: Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja, illetve személyes adatokat harmadik személyek részére nem továbbítja, kivéve a törvény előírás alapján kötelező adattovábbításokat.

5. Az érintettek csoportja(i)

5.1 A csoport leírása: Az internetes oldalon önként regisztrált felhasználok.
5.2 Érintettek száma: Folyamatosan változó.

6. Egyéb közlendők: -

Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.