Menü
Kosár tartalma

Ásvány medál

Ásvány medál

Ásvány medál különböző méretű és formájú

A formára csiszolt ásvány medál különleges erejét nemcsak az alapanyagként felhasznált ásvány vagy kőzet adja. Azok, akik a különböző ásványok viselése mellett döntenek – akár maguknak, akár ásvány ajándékként szeretteiknek – az ásvány természetes és csodálatos megjelenése mellett az ásvány élettani hatásaival is számolhatnak.

Miért jó döntés ásvány ékszer vagy csiszolt ásvány medál viselése?

Egyes ásványoknak más-más testrészekre ható kivételes gyógyító, más ásványoknak pedig védelmező, nyugtató vagy épp energizáló hatásuk van. Az Azurit ásvány ékszer webshopban minden általunk forgalmazott ásvány mellett megtalálod az egyes ásványoknak tulajdonított testi és lelki hatások leírását.

Az ásvány medál csiszolása

Az ásványi medálokat különböző módon csiszolják, így találkozhatsz ásvány webáruházunkban formára csiszolt ásvány medálokkal (angyal kristály medál, szív formájú ásvány medál, kereszt alakú medál, csepp medál stb.), lapra csiszolt fazettált és gömbölyded cabochon (kaboson) csiszolással is.

Ahogy neked tetszik: formára csiszolt ásvány medál vagy csiszolatlan ásvány medál?

A csepp formára csiszolt és az angyal formájú ásványi medál a szív és a kereszt ásvány medál mellett az egyik legnépszerűbb csiszolás ásvány ékszer webshopunkban. Az ásvány medál ideális ajándék ünnepi alkalmakra, például a szív formájú medál Valentin napra. A csillag medál, a figura medál, a geometriai formákra csiszolt ásvány medál, sőt, a természetes, nyers, csiszolatlan ásvány medál is egyre népszerűbb és divatosabb.

Fazettált és cabochon ásvány medál

A drágaköveket kétféle módon csiszolják. A fazettált csiszolás során több sík, csiszolt fazettát, lapot alakítanak ki. Ez a fajta megmunkálás nagyon jól áll az üvegfénnyel ragyogó átlátszó gyémántoknak.

A cabochon (kaboson) csiszolás esetében az ásványt gömbölyded, csepp ill. tojás formára alakítják. Ez a csiszolási forma a nem átlátszó medálok esetében terjed el. Természetesen lehetséges vegyes ásványcsiszolási technikákat is alkalmazni, pl. a formára csiszolásnál többnyire így járnak el.

A csiszolt ásvány medál, mint ásvány ajándék

Ha valakinek ásvány medált adsz ajándékba, a megajándékozott biztos lehet benne, hogy őszinte szeretetet érzel iránta, szeretnéd reménnyel, védelemmel ellátni, esetleg gyógyulását segítenéd. Ásvány ékszerként egy medál gyönyörű ékkő lehet egy arany vagy ezüst nyaklánc, vagy akár színes bőrszalag díszeként.

Fémallergia

Egyes medáljaink fémallergiásoknak is tökéletesek, mert nem tartalmaznak fémalkatrészt, a függesztő részük a drágakő anyagából készült. Ezekhez a medálokhoz javasoljuk a bőrszíj használatát.

Kérésre beszerezzük számodra a kívánt medált

Ha nem találod választékunkban azt a medált, amit szeretnél, illetve más ásvány típusból készült medál érdeked, kérésre beszerezzük.

Fordulj hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Ortocerász medál Megkövesedett csigaházas polip ősmaradványa Marokkóból. Fekete alapon szürkés, különleges egyedi ősmaradvány látható a lándzsahegy formájúra csiszolt medálon.Mindegyik medál egyedi...
Ár: 2 650 Ft
Ametiszt és hegyikristály inga medálLila színű ametisztből készült, hatszögletűre fazettált ásvány medál, a tetején egy hegyikristály golyóval. A fémrészen különleges díszítés található. A medálok színei között eltérések vannak, világoslila és sötétlila ametiszt medál változatok is va..
Ár: 2 490 Ft
Ametiszt merkaba medál Ametiszt merkaba medál
Új Legkeresettebb
Ametiszt merkaba csillag medál  Lila ametiszt ásványból készült merkaba medál.   A merkaba 8 ágú csillag, amelyet meditációhoz szoktak használni, mert pozitívan hat az energiamezőkre.  Az ametiszt ásvány segíti a spirituális fejlődést.   Az ametiszt a koron..
Ár: 1 480 Ft
Ametiszt ásvány medálOvális formájú kaboson ametiszt, nikkelmentes fém foglalatban. Lila színű ametisztből készült ez a különleges ásvány medál.Kiváló viselet, mindennapi öltözékünknek tökéletes kiegészítőjévé válhat. Az ametiszt ásvány nyugtató és stresszoldó hatású. Segít a tanulási problémá..
Ár: 1 650 Ft
Tigrisszem sárkány medálAranysárga tigrisszemből készült, hatszögletűre fazettált ásvány medál.A fémrészen különleges sárkány formájú díszítés található. A medál színe aranysárga és barna, selymes csillogással. A tigrisszem serkenti az agy működését, növeli a koncentrációs képességet.Segít..
Ár: 2 110 Ft
Sárkány rózsakvarc medál Sárkány rózsakvarc medál
Új Legkeresettebb
Rózsakvarc sárkány medálNagyon világos rózsakvarcból készült, hatszögletűre fazettált ásvány medál.A fémrészen különleges sárkány formájú díszítés található. A medál színe világos rózsaszín, már majdnem fehér. A rózsakvarc a szeretet köve.  Segít a pároknak elfogadni egymást.&nbs..
Ár: 2 110 Ft
Sárkány lápisz lazuli medál Sárkány lápisz lazuli medál
Új Legkeresettebb
Lápisz lazuli sárkány medálSötétkék lápisz lazuliból készült, hatszögletűre fazettált ásvány medál.A fémrészen különleges sárkány formájú díszítés található. A medál színe sötét kék, arany pirit pöttyökkel tarkítva. A lápisz lazuli segít egyensúlyba hozni magunkat. Támogatja a kommuni..
Ár: 2 110 Ft
Cica rózsakvarc medál Cica rózsakvarc medál
Új Legkeresettebb
Cica medál rózsakvarccal Az ásvány medál kiváló minőségű rózsakvarcból készült.  A medál cica formájú, a macska feje és a teste készült rózsakvarcból.A rózsakvarc egy lenyűgözően szép rózsaszínű ásvány. Minden kapcsolatban, barátságban segíti a harmóniát a feltétel nélküli szeretetet.&nb..
Ár: 1 990 Ft
Cica a holdon rózsakvarc medál Cica a holdon rózsakvarc medál
Új Legkeresettebb
Rózsakvarc medál Holdon ülő cicával Az ásvány medál kifogástalan minőségű rózsakvarcból készült.  A medál rózsakvarc kabosonján egy fémből készült cica ül a Holdon.A rózsakvarc egy gyönyörű rózsaszínű ásvány. A rózsakvarc kristály elősegíti a  szeretetet. Enyhíti a feszültséget a sz..
Ár: 2 350 Ft
Cica a Holdon medál lápisz lazuliból Az ásvány medál kitűnő minőségű lápisz lazuliból készült.  A medál egy lápisz lazuli kabosont tartalmaz, amelyen egy fémből készült Hold és a Holdon ülő cica található. A lápisz lazuli az egyik legkedveltebb sötétkék ásvány.A lápisz lazuli kő növ..
Ár: 2 350 Ft
Rózsakvarc szív medál levél és rózsa díszítéssel Rózsakvarc szív medál levél és rózsa díszítéssel
Új Legkeresettebb
Szív rózsakvarc medál fém foglalatbanGyönyörűen megtervezett szív alakú rózsakvarc medál, levél és rózsa díszítéssel. Rózsaszínű rózsakvarcból lett csiszolva a medál ásvány része.  A rózsakvarc a szerelem köve. Minden kapcsolatban segít a bizalmat és a harmóniát helyreállítani. Támogatja a..
Ár: 2 950 Ft
Fánk formájú mohaachát medálNagy fánk medál, mohaachát ásványból csiszolva.  Nem a szokásos 3 cm átmérőjű, hanem 5,4 cm-es nagyságú, nagyobb fánk forma.  A képen látható mohaachát ásvány fánk medált kapja meg a vásárló!..
Ár: 3 950 Ft
Mohaachátból vagy Indiaachátból szív formájú medálIndiai kézzel csiszolt szív alakú medál, amely achátból készült.A medál színe zöldes, fehéres, barnás. ..
Ár: 1 650 Ft
Ametiszt sárkány medálLila színű ametisztből készült, kétcsúcsú, hatszögletűre fazettált ásvány medál.A fémrész sárkány formájúra lett készítve. A sárkány az ametiszt részt átöleli a testével és a farkával.A medálok színei között eltérések vannak, világoslila és sötétlila sárkány ametiszt ..
Ár: 2 250 Ft
Fekete sungit medál 🗲 Az elektroszmog ellen Nyers, csiszolatlan orosz shungit ásványból készült ékszer.A medál fekete színű, ezüstösen csillogó, szabálytalan formájú.A sungit ásvány tökéletes az elektromos mágneses mezők elleni védelemhez...
Ár: 4 650 Ft
1 - 20 megjelenítése 223 közül (12 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.