Menü
Kosár tartalma

Borostyán női nyaklánc

Borostyán női nyaklánc

Univerzális borostyán női nyakláncok

A borostyán nyakláncok melegséget árasztó színeikkel, tündöklő fényükkel magukhoz vonzzák a tekintetet. Ezáltal a nők kihangsúlyozhatják dekoltázsukat, feldobhatnak vele egy egyszerűbb ruhadarabot, vagy elegánsabbá tehetik öltözéküket.
A nyaklánc kihangsúlyozza arcformánkat, tükrözi stílusunkat, temperamentumunkat.
Borostyán nyaklánc ugyanúgy viselhető farmerrel, mint egy estélyi ruhával, minden szempontnak tökéletesen megfelel.

Borostyán nyaklánc a depresszió ellen

Internetes áruházunkban kapható egyszínű és különböző színekből összeállított, különböző formára csiszolt nyaklánc, átlátszó szemektől egészen az átlátszatlanig.
A borostyán nyakláncot nem csak esztétikai célból, hanem gyógyító hatása miatt is szívesen viselik a hölgyek.
Bőrünkkel érintkezve, jótékony hatást fejt ki a légzőszervi problémákra, bőrproblémákra, mozgásszervi megbetegedésekre. Nyugtató hatása miatt viselik stresszes, feszült időszakokban, depresszió leküzdésére.

Borostyán ékszerek a Balti-tenger vidékéről

Kérésre beszerzünk egyedi méretben borostyán nyakláncokat, karkötőket, medálokat, fülbevalókat.
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Borostyán felnőtt nyaklánc Ez a levél alakú borostyán gyöngyökből készült különleges megjelenésű nyaklánc. Három szálon kerültek elhelyezésre a magas minőségű borostyánkövek, amelyeket finomra csiszoltak.A kiváló minőségű borostyánok konyak színben pompáznak, ami elegáns és stílusos megjelenést..
Ár: 9 560 Ft
Borostyán felnőtt nyakláncTermészetes borostyánkőből készült ez a gyönyörű nyaklánc, amely kiváló választás lehet egyedi és stílusos megjelenéshez. A változatos színű borostyánok, vaj, méz, konyak és fekete cseresznye, elegánsan vannak egymás után fűzve.Ha szereted a természetes kiegészítőket, a..
Ár: 9 550 Ft
Borostyán felnőtt nyaklánc Ez a borostyán nyaklánc igazán különleges megjelenésű, hiszen három szálon kerültek elhelyezésre a magas minőségű borostyánkövek, amelyeket négyszög formára csiszoltak. A kiváló minőségű borostyánok konyak és méz színben pompáznak, ami egyedülálló és stílusos megjelenést ..
Ár: 9 560 Ft
Borostyánkő Felnőtt NyakláncVáltakozó színben, nagy chips borostyán gyöngyökből fűzött női nyaklánc. ..
Ár: 8 550 Ft
Borostyán nyaklánc 💛 természetes szépség Meleg tónusú, vajszínű borostyánszemekből fűzött borostyán nyaklánc, melynek természetessége üdítő és kellemes érzést kölcsönöz viselője számára. Válaszd ezt az ásvány ékszert, ha szeretnéd kihasználni a borostány feszültségoldó, bőrszépítő hatását!..
Ár: 5 990 Ft
Borostyánkőból készült felnőtt nyakláncKülönböző színű borostyánkő gyöngyszemek váltakoznak ebben a szokásosnál hosszabb chips nyakláncban.Népszerű borostyánkő színek találhatóak a nyakláncban: konyak, fekete cseresznye, vaj és méz...
Ár: 9 820 Ft
Borostyán felnőtt hosszú nyakláncFekete cseresznye és konyak színű borostyán nyaklánc.Kapocs nélküli, hosszú ékszer. ..
Ár: 7 740 Ft
Borostyán felnőtt nyaklánc 💛 misztikus ragyogás Sokak szerint a borostyánból készült ékszerek megőrzik viselőjük egészségét, szépségét és fiatalságát. Használd ki a borostyán bőrszépítő, gyulladáscsökkentő és igen erős spirituális hatásait a mindennapok során!..
Ár: 7 480 Ft
1 - 11 megjelenítése 11 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.