Menü
Kosár tartalma

Borostyán női nyaklánc

Borostyán női nyaklánc

Univerzális borostyán női nyakláncok

A borostyán nyakláncok melegséget árasztó színeikkel, tündöklő fényükkel magukhoz vonzzák a tekintetet. Ezáltal a nők kihangsúlyozhatják dekoltázsukat, feldobhatnak vele egy egyszerűbb ruhadarabot, vagy elegánsabbá tehetik öltözéküket.
A nyaklánc kihangsúlyozza arcformánkat, tükrözi stílusunkat, temperamentumunkat.
Borostyán nyaklánc ugyanúgy viselhető farmerrel, mint egy estélyi ruhával, minden szempontnak tökéletesen megfelel.

Borostyán nyaklánc a depresszió ellen

Internetes áruházunkban kapható egyszínű és különböző színekből összeállított, különböző formára csiszolt nyaklánc, átlátszó szemektől egészen az átlátszatlanig.
A borostyán nyakláncot nem csak esztétikai célból, hanem gyógyító hatása miatt is szívesen viselik a hölgyek.
Bőrünkkel érintkezve, jótékony hatást fejt ki a légzőszervi problémákra, bőrproblémákra, mozgásszervi megbetegedésekre. Nyugtató hatása miatt viselik stresszes, feszült időszakokban, depresszió leküzdésére.

Borostyán ékszerek a Balti-tenger vidékéről

Kérésre beszerzünk egyedi méretben borostyán nyakláncokat, karkötőket, medálokat, fülbevalókat.
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Borostyán felnőtt nyaklánc Ez a levél alakú borostyán gyöngyökből készült különleges megjelenésű nyaklánc. Három szálon kerültek elhelyezésre a magas minőségű borostyánkövek, amelyeket finomra csiszoltak.A kiváló minőségű borostyánok konyak színben pompáznak, ami elegáns és stílusos megjelenést..
Ár: 9 560 Ft
Borostyán felnőtt nyakláncTermészetes borostyánkőből készült ez a gyönyörű nyaklánc, amely kiváló választás lehet egyedi és stílusos megjelenéshez. A változatos színű borostyánok, vaj, méz, konyak és fekete cseresznye, elegánsan vannak egymás után fűzve.Ha szereted a természetes kiegészítőket, a..
Ár: 9 550 Ft
Borostyán felnőtt nyaklánc Ez a borostyán nyaklánc igazán különleges megjelenésű, hiszen három szálon kerültek elhelyezésre a magas minőségű borostyánkövek, amelyeket négyszög formára csiszoltak. A kiváló minőségű borostyánok konyak és méz színben pompáznak, ami egyedülálló és stílusos megjelenést ..
Ár: 9 560 Ft
Borostyán felnőtt nyaklánc 💛 misztikus szépségViseld bátran a természetes fénnyel ragyogó, sárgás-barnás árnyalatú borostyán nyakláncot, ha szeretnéd kihasználni a borostyán bőrszépítő, bőrregeneráló, gyulladáscsökkentő hatásait! Különösen jól fog mutatni ez az ásványi ékszer őszi gardróbod ..
Ár: 8 450 Ft
Borostyánkő Felnőtt NyakláncVáltakozó színben, nagy chips borostyán gyöngyökből fűzött női nyaklánc. ..
Ár: 8 550 Ft
Borostyánkőból készült felnőtt nyakláncA női nyaklánc  világos méz, méz, világos konyak, konyak, rubinvörös színű borostyánkő barokk formájú gyöngyszemekből készültA borostyánkő gyöngyszemek úgy lettek felfűzve, hogy gyönyörű színátmenet jön létre a színekből. Csavaros borostyánkőból készü..
Ár: 8 550 Ft
Borostyán nyaklánc 💛 természetes szépség Meleg tónusú, vajszínű borostyánszemekből fűzött borostyán nyaklánc, melynek természetessége üdítő és kellemes érzést kölcsönöz viselője számára. Válaszd ezt az ásvány ékszert, ha szeretnéd kihasználni a borostány feszültségoldó, bőrszépítő hatását!..
Ár: 5 990 Ft
Borostyánkőból készült felnőtt nyakláncKülönböző színű borostyánkő gyöngyszemek váltakoznak ebben a szokásosnál hosszabb chips nyakláncban.Népszerű borostyánkő színek találhatóak a nyakláncban: konyak, fekete cseresznye, vaj és méz...
Ár: 9 820 Ft
Borostyán felnőtt hosszú nyakláncFekete cseresznye és konyak színű borostyán nyaklánc.Kapocs nélküli, hosszú ékszer. ..
Ár: 7 740 Ft
Borostyán felnőtt nyaklánc 💛 misztikus ragyogás Sokak szerint a borostyánból készült ékszerek megőrzik viselőjük egészségét, szépségét és fiatalságát. Használd ki a borostyán bőrszépítő, gyulladáscsökkentő és igen erős spirituális hatásait a mindennapok során!..
Ár: 7 480 Ft
1 - 14 megjelenítése 14 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.