Menü
Kosár tartalma

Fazettált ásvány medál

Fazettált ásvány medál

Fazettált csiszolású ásvány medálok

A fazettált ásvány medálok szépen csillognak.

A medálok felületére kis lapocskákat csiszolnak, így az ásvány szépsége még jobban tündöklik. 

A medál csiszolt felületén a nap sugarai megtörnek, ezért ragyog a fényben.  

Füstkvarc medál ✔️ A fájdalmak leküzdéséhez A különleges fazettált csiszolás teszi igazán kivételessé ezt a csepp alakú füstkvarc medált, mely arany vagy ezüst láncon mutat igazán jól. Használd ki a füstkvarc elfogadást segítő energiáit, és viseld nap mint nap ezt a csodálatos ásvány ékszert!..
Ár: 3 840 Ft
Karneol medál Egyedi stílusú, kézzel csiszolt karneol medál.Csodálatos narancssárga színű ovális formára fazettált ékszer. Az indiai kézművesek nagy gonddal és szakértelemmel készítették ezt a fazettált medált, amely kiemeli a karneol egyedülálló szépségét és színét. Egyszerű, mégis csodálatos dara..
Ár: 3 590 Ft
Ametiszt fazettált nyílhegy medálLila színű ametisztből készült a fazettált nyílhegy ásvány medál.Ametiszt felsőrésze fém foglalatba van ágyazva.A medálok színei között eltérések vannak, világoslila és sötétlila nyílhegy ametiszt medál változatok is vannak a webshopunkban. Az ametiszt jóték..
Ár: 3 470 Ft
1 - 14 megjelenítése 14 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.