Menü
Kosár tartalma

Bross

Bross

Drágakővel díszített bross

A kitűzők, brossok viselete egészen az ókorig nyúlik vissza. Ezeket a fémből - gyakran ezüstből, aranyból, néha bronzból - készült dekoratív ékszereket gondos tervezőmunka előzte meg.
Gyakorlati szerepük elsősorban a ruhák rögzítése volt, de drágakövekkel díszített változatait már a bronzkorban is szívesen viselték kizárólag díszítés céljából.
Később a megszokott formák kiegészültek a kor divatirányzatát követő motívumokkal. Legnépszerűbbek a kelta csomókat, rovarokat, madarakat, virágokat ábrázoló brossok voltak.
Napjainkban ezen ékszerek formáinak és viseletének csak képzeletünk szabhat határt. Átalakíthatunk, egyedivé tehetünk vele egy megunt ruhadarabot.
Hétköznapi ruháinkat alkalmivá varázsolhatjuk egy drágakővel díszített kitűzővel.
Megfelelő helyen viselve hangsúlyozhatjuk, kiemelhetjük vele arcunkat, dekoltázsunkat, vagy éppen derekunkat. Hajpántra, kalapra feltűzve megváltoztathatjuk vele frizuránk jellegét. Gombokat helyettesíthetünk vele.

Online áruházunkban kapható drágakövekkel díszített brossaink, kitűzőink stílust és eleganciát kölcsönöznek a ruhadaraboknak és viselőjének.

Egyedi brossok, kitűzők

Kérésre egyedi méretben és ásvány variációban elkészítjük saját tervezésű brossát. Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.