Menü
Kosár tartalma

Gyógyító ásványok hatása RSS-hírcsatorna

Gyógyító ásványok 11 legfontosabb hatása nevű cikksorozatunk

Ha kedves olvasó téged is zavar, hogy elveszel a gyógyító ásványok hatásai között.

Hogy minél több könyvet, cikket és internetes forrást olvasol egy ásványról, annál több hatásával találkozol.

Ha kezded úgy érezni, hogy az információ áradatból az derül ki, hogy minden gyógyító ásvány minden betegséget gyógyít.

Akkor ez a gyógyító ásványok legfontosabb hatásai cikksorozat neked való.

11 darab "gyógyító ásványok hatásai" könyv többszöri átolvasás után, kigyűjtöttök az egyes ásványokhoz tartozó hatásokat egy táblázatba.

A szinonima szavakat, fogalmakat ugyanabba a sorba helyeztük, és a sor új oszlopába beírtuk melyik könyvből származnak az adott tulajdonságok. 

Minden sor annyi pipát kapott ahány könyvben megtalálható az adott tulajdonság halmaz.

Majd összesítettük, hogy egy-egy sor hány pipával rendelkezik. Maximum 9 pipa szerepelhetett egy sorban, mert 3 könyvet ugyanaz a szerző írt, ezek a könyvek csak egy pipát kaphattak. 

Így létrejött egy rangsorolt gyógyító ásvány hatásai táblázat.

Megállapítottuk, melyek azok a tulajdonságok amelyek a legtöbb könyvben szerepelnek és melyek azok amelyeket csak egy könyv említ. 

Például: az ametiszt nyugtató hatása minden könyvben szerepelt.

Viszont amin mi is nagyon elcsodálkoztunk, az ametiszt józanító hatása az egyik könyvből teljesen kimaradt, többszöri átolvasás után se találtuk. Pedig ez az ametiszt egyik legrégebb óta feljegyzet tulajdonsága, sőt az ametiszt neve is a józanító hatására utal. 

Ugyanakkor sok ametiszt tulajdonság, csak egy vagy két könyvben szerepelt. Például: jótékony hatása a köszvényre, nemibetegségre, szépítőszerként használata, hajhullás elleni hatása, stb.

Az így kialakult rangsorolt táblázat segítségével megírtuk a gyógyító ásványok 11 legfontosabb hatását.

Miért pont 11? Mert ez a kedvenc számom. Egyébként a 11-es számot mesterszámnak tartják a számmisztikában, amely az egyensúlyt szimbolizálja.

Nekünk most pont erre van szükségünk, a sok ásvány hatásai között megtalálni az egyensúlyt.  Persze ez a szám nagyon rugalmas, az ametisztnél rögtön ki kellett bővíteni egy plusz tulajdonsággal. 

Minden cikk alá odatesszük a cikk készítése közben előállított gyógyító ásvány hatásai táblázatot.

Azért, hogy mindenki lássa az adott ásvány összes hatásának gyűjteményét.

Fontos, hogy a táblázatban nem használtunk egész mondatokat, így is sokáig tartott a kigyűjtésük, csak az egyes hatásokat gyűjtöttük össze. Például szerepel a hajhullás a táblázatban, de ezt természetesen nem úgy kell értelmezni, hogy hajhullást okoz az ametiszt. 

Mindenkinek jó olvasást kívánok, a sorozat első részéhez: 11 +1 legfontosabb ametiszt hatás 

22 aug. 0 6724
11 legfontosabb hematit hatás 1. Hematit hatása a vérre A hematit ásvány jó hatással van a vérrel kapcsolatos betegségekre. Tisztítja a vért. Frissíti a vérképződést, segíti a vasfelvételt és a vörösvérsejtek képződését, így hatásos a vérszegénység e..
13 aug. 19 11571
11 +1 legfontosabb ametiszt hatás Ametiszt hatása összegyűjtve 11 gyógyító kövek könyv testi és lelki hatásaiból. Az ametiszt a legkedveltebb ásványok egyike. A kvarckristályok közé tartozik, színe a lila különböző árnyalataiban pompázik, a mély ibol..
1 - 2 megjelenítése 2 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.