Menü
Kosár tartalma

Ásvány angyal

Ásvány angyal

Segítő ásvány angyal

Angyalokkal találkozhatunk a reikiben, a szellemgyógyászatban, az ezoterika világában csakúgy, mint a hétköznapokban az ajándéktárgyak, dísztárgyak és ékszerek világában.

Kristályangyalok segítségével hatást gyakorolhatunk testi-, lelki problémáinkra.

A különböző színű ásványokból készült angyalok más-más arkangyallal segítenek kapcsolatba lépni.

Az angyalok az ártatlanság, tisztaság megszemélyesítői.
Védelmet, reményt, hálát, gondoskodást fejeznek ki.

Azzal, hogy angyalt ajándékozunk valakinek ezeket az érzéseket közvetíthetjük a szeretett személy felé, szeretetet, reményt adhatunk neki.

Kifejezhetjük vele, hogy figyelünk és vigyázunk rá. De egy gyűjtő számára is tökéletes ajándék lehet egy ásványból készült angyal.

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült angyalok közül választhat.
Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Achát angyal ásvány szobor 🙏 angyal kristály Urielhez Achát angyal ásvány szobor 🙏 angyal kristály Urielhez A csiszolt angyal ásványi dísztárgyak, ékszerek hatására megnyílnak az égi csatornák. Kérd Uriel, a bölcsesség angyalának segítségét az achát angyal szoborral! A csiszolt achát angyal ásvá..
Ár: 5 010 Ft
Hegyikristály angyal 🙏 Égi üzenetek közvetítője Mennyei ragyogásával az égiek üzenetet, a hitet és a szeretetet közvegyíti a hegyikristály angyal. Letisztult szépsége, áttetsző csillogás teszi igazán különlegessé ezt az angyal formára csiszolt, hegyikristály dísztárgyat!..
Ár: 5 010 Ft
1 - 5 megjelenítése 5 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.