Menü
Kosár tartalma

Csakra kő

Csakra kő

Csakra energiaközpontok

A testünket körülvevő energiamező részei a csakrák, melyet egy energiacsatorna köt össze. 7 fő csakránk, 18 kisebb csakránk és 700 meridián segíti testünk megfelelő működését.
7 fő csakránk a következő:
1. Gyökér-csakra (bázis-csakra), 2. Szakrális-csakra (hasi-csakra), 3. Napfonat-csakra (köldök-csakra), 4. Szív-csakra, 5. Nyak-csakra (torokcsakra), 6. Homlok-csakra ("harmadik szem"), 7. Fejtető központ (korona-csakra).
A csakrák folyamatosan forognak, miközben testünk kozmikus energiához jut. Energia felvételkor az óramutató járásával ellentétes, energia leadáskor az óramutató járásával megegyező irányba mozog, mint egy örvénylő csatorna. A csakrák nem megfelelő működése felboríthatja testünk egyensúlyát és betegségeket okozhat.

Csakra ásványok

A csakra kövek különböző drágakövekből készülnek, melyek rezgésükkel, tisztító erejükkel segítik a csakrák megfelelő működését. Minden csakrához tartozik egy szín. A csakra kövekhez olyan ásványokat válogattak össze, melyeknek a színe megegyezik a csakrák színével.

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült csakra kövek közül választhat.
Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

1 - 4 megjelenítése 4 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.