Menü
Kosár tartalma

Csakra kövek

Csakra kövek

Csakra energiaközpontok

A testünket körülvevő energiamező részei a csakrák, melyet egy energiacsatorna köt össze. 7 fő csakránk, 18 kisebb csakránk és 700 meridián segíti testünk megfelelő működését.

Csakrák sorrendje a következő:

1. Gyökér-csakra(bázis-csakra)

2. Szakrális-csakra (hasi-csakra)

3. Napfonat-csakra (köldök-csakra)

4. Szív-csakra

5. Nyak-csakra (torokcsakra)

6. Homlok-csakra ('harmadik szem')

7. Fejtető központ (korona-csakra).

A csakrák folyamatosan forognak, miközben testünk kozmikus energiához jut. Energia felvételkor az óramutató járásával ellentétes, energia leadáskor az óramutató járásával megegyező irányba mozog, mint egy örvénylő csatorna. A csakrák nem megfelelő működése felboríthatja testünk egyensúlyát és betegségeket okozhat.

Csakra kövek és ásványok

A csakra kövek különböző drágakövekből készülnek, melyek rezgésükkel, tisztító erejükkel segítik a csakrák megfelelő működését. Minden csakrához tartozik egy szín. A csakrák ásványai úgy lettek összeválogatva, hogy a színük megegyezik a csakrák színeivel.

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült csakra kövek közül választhat.
Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Angelit medál Kék színű angelit medál 7 csakra kővel. A csakra kövek közé tartozik a lila ametiszt, sötétkék iolit, a zöld peridot, a sárga citrin, a narancsárga karneol és a vörös gránit. Ezek a kövek segítenek a csakrák energiáinak kiegyensúlyozásában és harmonizálásában. Az angelit 7 csak..
Ár: 7 300 Ft
1 - 4 megjelenítése 4 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.