Menü
Kosár tartalma

Ásvány gyűrű

Ásvány gyűrű

Ásvány gyűrű, a szimbólumok tárháza

A gyűrűk viselésének szokása egyidős a többi ékszerével. Készítése alapanyagának palettája rendkívül széles: kő, fa, csont, fém, műanyag, üveg és természetesen ásvány, drágakő.

Ezek az anyagok a történelem folyamán folyamatosan változtak, ahogy szimbólumként betöltött szerepük is. Használták a rang, előléptetés, társadalmi helyzet kifejezéseként ugyanúgy, mint hitelesítésre, pecsételésre. De titkos dolgok rejtekeként is szolgált.

Elegáns megjelenés

A hűség, összetartozás szimbólumaként jegygyűrű formájában ma is használatos, ahogyan a test díszítésére szolgáló szerepe is örök. Apró, de mégis szemet gyönyörködtető ékszer. 

Online áruházunkban különböző formára csiszolt ásványokból készült, egy, vagy akár többféle ásványt tartalmazó, egy, vagy többsoros gyűrűk közül válogathatnak kedves vásárlóink.

A rugalmas gumiszálnak köszönhetően különböző ujjméretre is tökéletes viselet. De természetesen fix méretű, foglalatba helyezett ásványt tartalmazó gyűrűink közül is lehet választani.

Gyűrűk különleges ásványokból

Kérésre beszerezzük ritka ásvány különlegességekből is a gyűrűket.
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Akvamarin-amazonit-ametiszt-hegyikristály-jáspis-opál-szodalit-tejkvarc gyűrű Akvamarin-amazonit-ametiszt-hegyikristály-jáspis-opál-szodalit-tejkvarc gyűrű
Legkeresettebb
Akvamarin-amazonit-ametiszt-hegyikristály-jáspis-opál-szodalit-tejkvarc gyűrű Ez a lenyűgöző gyűrű igazi kincs az ékszerkollekciódban. Az akvamarin, az amazonit, az ametiszt, a hegyikristály, a jáspis, az opál, a szodalit és a tejkvarc kristályok kombinációja igazán magával ragadó. A gyűrű kialakít..
Ár: 2 550 Ft
	Méregtelenítő, vértisztító, vérnyomást kiegyenlítő ametiszt gyűrű		Méregtelenítő, vértisztító, vérnyomást kiegyenlítő ametiszt gyűrű
Legkeresettebb
Ametiszt-hegyikristály gyűrű 💍 pozitív energiákkal töltve Légy kissé bohém, mégis elegáns ezzel az egyedi tervezésű, ibolyafénnyel ragyogó ametiszt-hegyikristály gyűrűvel! Használd ki a hegyikristály különleges erejét, mely megsokszorozza az ametiszt gyógyhatásait is!..
Ár: 2 410 Ft
Goldstone gyűrű 🌟 aranyló ragyogás Fedezd fel belső energiáidat, és emeld ki megjelenésedet az egyedi, goldfluss gyöngyökből készült goldstone gyűrű szépségével! Használd ki a különleges darab önbizalomerősítő, önértékelést segítő hatásait is!..
Ár: 830 Ft
1 - 6 megjelenítése 6 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.