Menü
Kosár tartalma

Sztilbit

Sztilbit

Sztilbit ásvány jellemzői

Szinonima neve: 

Dezmin, Mészzeolit, Stilbit

Ásványrendszer: 

IV. Szilikátok

Ásvány alak (morfológia): 

Kristályos

Kristályrendszer: 

Egyhajlású rendszer (monoklin)

Képlet: 

NaCa2Al5Si13O36x14H2O

Mohs-keménység: 

3,5-4

Szín: 

Barna, Fehér, Narancssárga, Őszibarack, Rózsaszín, Sárga, Színtelen, Vörös

Átlátszóság: 

Átlátszó, Áttetsző

Fényesség: 

Üvegfény

Karcszín: 

Fehér

Fajsúly: 

2,1-2,2

Hasadás: 

Kitűnő

Törés: 

Egyenetlen

Hazai lelőhely: 

Dunabogdány, Szob, Velencei-hegység

Külföldi lelőhely: 

Anglia, Ausztrália, Brazília, Csehország, Franciaország, India, Kanada, Németország, Olaszország, Oroszország, Skócia, Ukrajna
Zöldes apofillit ásvány sztilbit ásvánnyal Nagy ásvány, amely 332 grammos.Zöldes apofillit ásvány, csillogó apró ásvány bevonattal és narancssárga sztilbittel. Az apofillit és sztilbit sokszor alkotnak ásvány csoportot. Ennek az ásványnak a különlegessége, hogy a zöldes apofil..
Ár: 11 100 Ft
Nagy apofillit és sztilbit ásvány Nagy fehér apofillit ásvány, melyet narancssárga sztilbit díszit. Az apofillit és a sztilbit ásvány együttes előfordulása gyakori. Ez a két ásvány együtt lenyűgöző látványt nyújt. A képen látható apofillit és sztilbit ásványt kapja meg a vásárló!..
Ár: 9 500 Ft
Apofillit ásvány sztilbit ásvánnyalKözel 400 grammos, nagy, fehér apofillit ásvány, narancssárga sztilbittel. Az apofillit és a sztilbit ásványok közös előfordulása nem ritka.A két ásvány együtt csodálatos vizuális hatást hoz létre. A képen látható apofillit és sztilbit ásványt kapja meg a vásárló..
Ár: 9 500 Ft
1 - 3 megjelenítése 3 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.