Menü
Kosár tartalma

Borostyán nyaklánc babáknak

Borostyán nyaklánc babáknak

Fájdalmat csökkentő borostyán nyaklánc babáknak

Borostyán baba nyaklánc használatának hátterében tudományos kutatások és pozitív tapasztalatok állnak.

Gyógyító ereje miatt már egészen kisbabáknak is ajánlott a használata. Legtöbbet a fogzási fájdalom enyhítésére gyakorolt jótékony hatásáról lehet hallani. Emellett azonban egyéb betegségek esetén is megnyugtatja a babákat fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt.

Nyaklánc szemek egyenként csomózva

A láncok hossza igazodik a babákhoz, így nem tudják a szájukba venni, rágni, húzogatni. Borostyán nyaklánc babáknak gyöngy szemenként van csomózva, így ha véletlenül el is szakadna a lánc, csupán egyetlen szem esik le róla. A kapocs is saját anyagából készült speciális csavaros borostyán kapocs.

Érdemes már néhány hónapos korban elkezdeni a használatát, így hamarabb hozzászokik a baba.

Nagyon fontos, hogy a borostyán nyaklánc nem gyerekjáték, biztonságosan használni csak is szülői felügyelet mellett lehet!

Borostyán ékszerek a balti tenger vidékéről

Online webáruházunk borostyán ékszerei a Balti-tenger vidékéről származnak. Szakemberek formálják, csiszolják a gyöngyszemeket.
Kérésre beszerzünk egyedi méretben borostyán nyakláncokat, karkötőket, medálokat, fülbevalókat
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Borostyán baba nyaklánc Borostyán baba nyaklánc
Új Legkeresettebb
Borostyán baba nyakláncOvális borostyán gyöngyökből készített, csomózott baba nyaklánc. Méz, konyak, fekete cseresznye és vaj színű gyöngyök váltakoznak a baba nyakláncban. ..
Ár: 4 690 Ft
Borostyán baba nyaklánc Lekerekített borostyán gyöngyökből készített, csomózott baba nyaklánc. Méz és fekete cseresznye színű gyöngyök váltakoznak a baba nyakláncban. Rendeld meg babádnak ezt a gyönyörű borostyán nyakláncot, amely eleganciát és stílust ad a kisruhájához...
Ár: 4 690 Ft
1 - 2 megjelenítése 2 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.