Menü
Kosár tartalma

Csepp ásvány medál

Csepp ásvány medál

Csepp alakú ásvány medál

Különböző méretű, csepp formájú ásvány medálok.

Változatos, valódi ásványokból lettek kifaragva a csepp formák.

Mindegyik ásvány medál egyedi, mivel eredeti kövekből készültek.

Füstkvarc medál ✔️ A fájdalmak leküzdéséhez A különleges fazettált csiszolás teszi igazán kivételessé ezt a csepp alakú füstkvarc medált, mely arany vagy ezüst láncon mutat igazán jól. Használd ki a füstkvarc elfogadást segítő energiáit, és viseld nap mint nap ezt a csodálatos ásvány ékszert!..
Ár: 3 840 Ft
Amazonit medál valódi ásványból csiszolva Viseld a stresszes hétköznapokon kiegészítőként e diszkrét fényben ragyogó almazöld amazonit medált, ha lelki egyensúlyra és békére vágysz! Ne feledkezz meg az ásvány elektroszmog elleni hatásáról sem! Segíti a békés szülést, a problémamentes terhességet ..
Ár: 3 840 Ft
Fekete sungit medálGyönyörű csiszolt orosz shungit ásványból készült ékszer.Csepp formájú, fekete színű, fémes fényű medál.  A sungit ásvány védelmez a negatív energiáktól...
Ár: 3 990 Ft
Fekete sungit csepp medálGyönyörű csiszolt orosz shungit ásványból készült csepp medál.A medál fekete színű, fémes fényű, csepp formájú. A sungit ásvány védelmez a negatív energiáktól...
Ár: 3 320 Ft
Angelit csepp medálAngelit ásványból készült, lekerekített fúrt medál...
Ár: 3 320 Ft
Aventurin medál 💚 a béke és harmónia ásványa Mondj búcsút a feszültségnek, és viseld a halványzöld, csepp formára csiszolt, tükörsima felületű aventurin medált! Viselésével kihasználhatod az aventurin ásvány szívre gyakorolt pozitív hatásait és nyugtató energiáit is...
Ár: 2 180 Ft
Angelit medál 👼 az angyalok ásványa Viseld ezt finom kék árnyalatú medált, ha nyugalomra, belső harmóniára vágysz. Használd ki az éteri rezgések erejét - az angelit segítségül hívja az angyalok gyógyító erejét, az ásvány gyógyhatásai így még inkább érvényesülhetnek...
Ár: 3 320 Ft
	Termékenységfokozó, hangulatjavító, alvássegítő jáde medál		Termékenységfokozó, hangulatjavító, alvássegítő jáde medál
Legkeresettebb
Jáde medál Babaváró ásvány ékszer Sokan úgy tartják, hogy sok egyéb tulajdonsága mellett a jáde segíti a teherbeesést, és a jádéból készült ásvány ékszerek a nyugodt terhesség és a békés szülés során is segítségünkre lehetnek. Tapasztald meg a jáde medál hatásait te is, és viseld bármilyen alkalomm..
Ár: 3 320 Ft
	Sejtregeneráló, gyógyulást segítő, védelmező jáde medál		Sejtregeneráló, gyógyulást segítő, védelmező jáde medál
Legkeresettebb
Jáde medál A gyors gyógyulásért Zárd ki a negatív energiákat, és koncentrálj a gyógyulásra! A jáde medálnak tulajdonított gyógyulást elősegítő, sejtregeneráló hatások segíthetnek egy-egy betegség utáni lábadozásban is. Nézz utána a jáde hatásainak, és válaszd ezt a csodálatos, fűzöld medált a minde..
Ár: 3 320 Ft
Képjáspis medál 🍁 Csodás árnyalatok Meríts inspirációt és empátiát e simára csiszolt, ovális forma képjáspis medál csodás barnás, őszies árnyalataiból és egyedi mintázatából! Viseld őszi ruhatárad kiegészítőjeként, vagy akár minden szezonban!..
Ár: 1 630 Ft
Ortocerász medálMegkövesedett csigaházas polip.Marokkóból származó megkövesedett ősmaradvány, a sivatag határán található.Fekete alapon szürkés, különleges egyedi ősmaradvány látható a csepp formájúra csiszolt medálon. Mindegyik medál egyedi...
Ár: 2 020 Ft
Aranykvarc medál 🙏 a nyugalom és a harmónia ásványa Békességet, nyugalmat áraszt és szelíd energiáival beragyogja a mindennapjaidat ez a csepp formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál. Viseld akár egész héten ezt a természetes megjelenésű ásvány ékszert, és hagyd, hogy érvényesüljenek az aranyk..
Ár: 2 180 Ft
Aventurin medál 💚 a minőségi alvásért Zárd ki a negatív hatásokat életedből a csepp formára csiszolt, kivételesen szép megjelenésű aventurin medál viselésével! Pasztell árnyalatának köszönhetően szinte bármilyen ruhadarabhoz illik - harmóniát és kiegyensúlyozottságot fog kölcsönözni számodra is!..
Ár: 2 540 Ft
Füstkvarc medál 💚 Nyugalom és harmónia Emeld ki a füstkvarc medál visszafogott és természetes ragyogásával megjelenésedet, és tapasztald meg az ásvány hatásait! A füstkvarc termékenységfokozó, fájdalomcsillapító és feszültségcsökkentő energiáiban sokan hisznek - tapasztald meg az ásvány gyógyhatása..
Ár: 2 540 Ft
Ametiszt medál 💜 a csakrák harmóniájáért Törekedj a kiegyensúlyozottságra a hétköznapok során ásvány ékszerek viselésével! Válaszd az ametiszt medált, és élvezd megnyugvást hozó, feszültség- és stresszoldó hatásait! Nézz körül többi lila-ibolya árnyalatú ékszereink között is, vagy viseld az ásvány ..
Ár: 2 180 Ft
1 - 20 megjelenítése 30 közül (2 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.