Menü
Kosár tartalma

Borostyán gyerek nyaklánc

Borostyán gyerek nyaklánc

Fájdalomcsillapítás borostyánnal

Online webáruházunkban gyermekek számára is kínálunk borostyán nyakláncokat. A gyermekek büszkén viselik ezeket az ékszereket, a szülők elsősorban gyógyító hatásuk miatt vásárolják. Megnyugtatja az apróságokat nem csak betegség esetén, hanem feszült helyzetekben is, vagy éjszaka, ha nyugtalanul alszanak. 'Örökmozgó' gyermekekre is nyugtató hatású a borostyán nyaklánc. A kicsiket gyakran érik apróbb balesetek, ilyen esetekben is hatásos a borostyán, mivel fokozza a sebgyógyulást. Fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a gyermekeknek a betegségek átvészelését.

Borostyán nyakék egyenként csomózva

A láncok mérete megfelelő hosszúságú kisgyermekek számára, nem lóg le hosszan a nyakukból. A szemek csakúgy, mint a bébi nyakláncoknál egyenként vannak csomózva, így nem gurulnak szét akkor sem, ha elszakad a lánc. A kapocs speciális csavaros borostyán kapocs, ami még természetesebbé teszi a láncot.

Nagyon fontos, hogy a borostyán nyaklánc nem gyerekjáték, biztonságosan használni csak is szülői felügyelet mellett lehet!

Balti tenger vidékéről borostyán ékszerek

Borostyán ékszereinket a Balti-tenger vidékéről szerezzük be, tapasztalt szakemberek csiszolják, formálják, faragják.
Kérésre beszerzünk egyedi méretben és formában borostyán nyakláncokat, karkötőket, medálokat, fülbevalókat
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.