Menü
Kosár tartalma

Aranykvarc

Aranykvarc

Aranykvarc ásvány jellemzői

Ásványrendszer: 

III. Oxidok és hidroxidok

Ásvány alak (morfológia): 

Kristályos

Kristályrendszer: 

Háromszöges rendszer (trigonális)

Keletkezés: 

Hidrotermás, Magmás, Metamorf, Üledékes

Kémiai elnevezés: 

Szilícium-dioxid

Képlet: 

SiO2

Mohs-keménység: 

7

Szín: 

Aranysárga

Átlátszóság: 

Átlátszó

Fényesség: 

Üvegfény

Karcszín: 

Fehér

Fajsúly: 

2,65

Hasadás: 

Nem hasítható

Törés: 

Kagylós, Rideg

Külföldi lelőhely: 

India
Aranykvarc nyugikő 🙏 kiegyensúlyozottság, önbecsülés, nyugalom Az aranykvarc nyugikövet zsebedben is hordhatod vagy asztalodon is helyet kaphat, hogy bármikor kézbe vehesd, és megtapasztalhasd békét teremtő finom energiáit! A mélyített csiszolású aranykvarc nyugikő hatásai leginkább úgy érvényesüln..
Ár: 3 330 Ft
Aranykvarc medál 🙏 a nyugalom és a harmónia ásványa Békességet, nyugalmat áraszt és szelíd energiáival beragyogja a mindennapjaidat ez a csepp formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál. Viseld akár egész héten ezt a természetes megjelenésű ásvány ékszert, és hagyd, hogy érvényesüljenek az aranyk..
Ár: 2 180 Ft
Aranykvarc medál 🙏 a nyugalom teremtő energiája Aranyozd be mindennapjaidat a csepp formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál viselésével, kerül harmóniába önmagaddal, használd ki e csodás ásvány békét teremtő, finom energiáit! Viseld akár stresszes szituációkban vagy vizsgaidőszakban ezt gyönyö..
Ár: 2 540 Ft
Aranykvarc medál 🙏 békés szellemi energia Szelíden energizál, békés megnyugvást hoz számodra a szív formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál. Viseld bármilyen alkalommal ezt az ásvány ékszert, emeld ki vele megjelenésedet, és hagyd, hogy érvényesüljenek az aranykvarc gyógyhatásai!..
Ár: 2 540 Ft
Aranykvarc merkaba kristály Aranykvarc merkaba kristály
Legkeresettebb
Kiváló minőségű aranykvarc merkaba csillagKézzel faragott, aranysárga színű aranykvarc ásványból készült merkaba.  Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyít..
Ár: 3 480 Ft
Aranykvarc medál 🙏 kiegyensúlyozottság és önbecsülés Fedezd fel magadnak az aranykvarc medál önbizalmat építő, önbecsülést segítő hatásait! Használd ki feszültségoldó, nyugalmat árasztó rezgéseit, és viseld akár minden nap ezt a gyönyörű ásvány ékszert!..
Ár: 3 320 Ft
Aranykvarc medál 🙏 békés energia koponya csiszolással Szelíd, erőteljes mégis békességet teremtő energiáival megnyugvást fog hozni számodra is ez a koponya formára faragott, stilizált aranykvarc medál. Viseld fém láncon vagy akár vékony bőrszalagon a természetesebb megjelenésért!..
Ár: 3 190 Ft
1 - 8 megjelenítése 8 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.