Menü
Kosár tartalma

Aranykvarc

Aranykvarc

Aranykvarc ásvány jellemzői

Ásványrendszer: 

III. Oxidok és hidroxidok

Ásvány alak (morfológia): 

Kristályos

Kristályrendszer: 

Háromszöges rendszer (trigonális)

Keletkezés: 

Hidrotermás, Magmás, Metamorf, Üledékes

Kémiai elnevezés: 

Szilícium-dioxid

Képlet: 

SiO2

Mohs-keménység: 

7

Szín: 

Aranysárga

Átlátszóság: 

Átlátszó

Fényesség: 

Üvegfény

Karcszín: 

Fehér

Fajsúly: 

2,65

Hasadás: 

Nem hasítható

Törés: 

Kagylós, Rideg

Külföldi lelőhely: 

India
Aranykvarc nyugikő 🙏 kiegyensúlyozottság, önbecsülés, nyugalom Az aranykvarc nyugikövet zsebedben is hordhatod vagy asztalodon is helyet kaphat, hogy bármikor kézbe vehesd, és megtapasztalhasd békét teremtő finom energiáit! A mélyített csiszolású aranykvarc nyugikő hatásai leginkább úgy érvényesüln..
Ár: 3 330 Ft
Aranykvarc medál 🙏 a nyugalom teremtő energiája Aranyozd be mindennapjaidat a csepp formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál viselésével, kerül harmóniába önmagaddal, használd ki e csodás ásvány békét teremtő, finom energiáit! Viseld akár stresszes szituációkban vagy vizsgaidőszakban ezt gyönyö..
Ár: 2 540 Ft
Aranykvarc medál 🙏 békés szellemi energia Szelíden energizál, békés megnyugvást hoz számodra a szív formára csiszolt, tükörsima aranykvarc medál. Viseld bármilyen alkalommal ezt az ásvány ékszert, emeld ki vele megjelenésedet, és hagyd, hogy érvényesüljenek az aranykvarc gyógyhatásai!..
Ár: 2 540 Ft
Aranykvarc medál 🙏 kiegyensúlyozottság és önbecsülés Fedezd fel magadnak az aranykvarc medál önbizalmat építő, önbecsülést segítő hatásait! Használd ki feszültségoldó, nyugalmat árasztó rezgéseit, és viseld akár minden nap ezt a gyönyörű ásvány ékszert!..
Ár: 3 320 Ft
Aranykvarc medál 🙏 békés energia koponya csiszolással Szelíd, erőteljes mégis békességet teremtő energiáival megnyugvást fog hozni számodra is ez a koponya formára faragott, stilizált aranykvarc medál. Viseld fém láncon vagy akár vékony bőrszalagon a természetesebb megjelenésért!..
Ár: 3 190 Ft
1 - 6 megjelenítése 6 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.