Menü
Kosár tartalma

Dísztárgy

Dísztárgy

Ásvány dísztárgyaink

Szerencsét hozó állatfigurák

Ősi idők óta az emberek az állat jelképeket varázserővel ruházzák fel, és segítségükkel próbálják egyes problémáikat megoldani. A bagoly a bölcsességet, a kutya a hűséget és a barátságot, a macska a titokzatosságot, az oroszlán az erőt, a teknős a hosszú életet, az elefánt a testi erőt szimbolizálja. A disznó és az elefánt szerencse hozó hírében áll. A béka a termékenységet, az átváltozást, és a gazdagságot jelképezi. Egyes hiedelmek szerint pénzt hoz a házhoz.

Piramis

Kísérletekkel kimutatták, hogy erőt rejtenek a piramisformák. Segítségükkel kiegyensúlyozhatjuk energiáinkat.

Nagyon sokrétűen lehet hasznosítani a piramisokat: kristályok töltése, gyógyítás, meditáció, reiki stb.

Ganésa

A bölcsesség hindu istensége, aki segít az akadályokat legyőzni.

A kereskedők és a költők védnöke.

Kérésre más ásványból, formában, méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült dísztárgyakból válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretné dísztárgyat, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Azonosító: 6271-5
Barna jáde ló faragványAranyos ló figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve.A ló az okosság és a méltóság szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6270-5
Barna jáde kacsa faragványAranyos kacsa figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A kacsa a kedvesség, optimizmus és vidámság szimbóluma.Babits Mihály: Vasárnapi csendes eső részlet:"Óh az eső rossz mulatság,nem mulat más, csak a kacsák" Jade az egyik ..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6269-5
Zöld jáde bivaly faragványAranyos bivaly figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. A bivaly a nyugodtság és az erő szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kia..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 5518-5
Zöld jáde teknős faragvány Imádnivaló teknős világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve.A teknős a hosszú élet, az erő és a stabilitás szimbóluma. Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng ..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6272-12
Barna jáde kutya faragvány Aranyos kutya figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A kutya a barátság és a hűség szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6273-12
Barna jáde elefánt faragványAranyos elefánt figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A elefánt az intelligencia és a házastársi hűség szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650Ft
Jáde majom figura Jáde majom figura
Legkeresettebb
Azonosító: 5521-5
Zöld majom faragványAranyos majom figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. A majom a szeretet és a gondoskodás szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialak..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6274-12
Barna jáde nyúl faragványAranyos nyúl figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A nyúl az éberség és az ártatlanság szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6267-5
Zöld jáde nyúl faragványAranyos nyúl figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. A nyúl az éberség és az ártatlanság szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kia..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6266-5
Zöld jáde egér faragványAranyos egér figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. Az egér a termékenység és találékonyság szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakítá..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6268-5
Zöld jáde oroszlán faragványAranyos oroszlán figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. Az oroszlán a bátorság és az erő szimbóluma. Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialak..
Ár: 2 650Ft
Azonosító: 6264-12
Zöld jáde béka faragvány Aranyos béka figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. A béka a gazdagság és a szerencse szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Fen..
Ár: 2 650Ft
1 - 12 megjelenítése 30 közül (3 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.