Menü
Kosár tartalma

Ásvány dísztárgy

Ásvány dísztárgy

Ásvány dísztárgyaink

Szerencsét hozó állatfigurák

Ősi idők óta az emberek az állat jelképeket varázserővel ruházzák fel, és segítségükkel próbálják egyes problémáikat megoldani. A bagoly a bölcsességet, a kutya a hűséget és a barátságot, a macska a titokzatosságot, az oroszlán az erőt, a teknős a hosszú életet, az elefánt a testi erőt szimbolizálja. A disznó és az elefánt szerencse hozó hírében áll. A béka a termékenységet, az átváltozást, és a gazdagságot jelképezi. Egyes hiedelmek szerint pénzt hoz a házhoz.

Piramis

Kísérletekkel kimutatták, hogy erőt rejtenek a piramisformák. Segítségükkel kiegyensúlyozhatjuk energiáinkat.

Nagyon sokrétűen lehet hasznosítani a piramisokat: kristályok töltése, gyógyítás, meditáció, reiki stb.

Ganésa

A bölcsesség hindu istensége, aki segít az akadályokat legyőzni.

A kereskedők és a költők védnöke.

Kérésre más ásványból, formában, méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült dísztárgyakból válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretné dísztárgyat, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Rózsakvarc szív dísztárgy Rózsakvarc szív dísztárgy
Legkeresettebb
Madagaszkári rózsakvarc ásvány szív Élénk rózsaszínű madagaszkári rózsakvarc kristályból faragott szív.A rózsakvarc ásvány a szívcsakra  működését harmonizálja.Segít megtapasztalni a  pozitív érzelmeket.Kiváló ajándéktárgy!..
Ár: 1 990 Ft
Sungit piramis Sungit piramis
Új Legkeresettebb
Sungit Piramis Ősidők óta a piramisokat hatalmas szent építményeknek tekintik. Úgy tartják, hogy a piramisforma a csúcsán keresztül magasabb rezgésű energiákat felerősíti és fókuszálja.A sungitból készült piramis alakja miatt jelentős távolságra terjeszti gyógyító tulajdonságait. A sungitk..
Ár: 3 150 Ft
Barna jáde kacsa faragványAranyos kacsa figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A kacsa a kedvesség, optimizmus és vidámság szimbóluma.Babits Mihály: Vasárnapi csendes eső részlet:"Óh az eső rossz mulatság,nem mulat más, csak a kacsák" Jade az egyik ..
Ár: 2 650 Ft
Zöld jáde teknős faragvány Imádnivaló teknős világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve.A teknős a hosszú élet, az erő és a stabilitás szimbóluma. Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng ..
Ár: 2 650 Ft
Barna jáde elefánt faragványAranyos elefánt figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A elefánt az intelligencia és a házastársi hűség szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650 Ft
Zöld majom faragványAranyos majom figura világoszöld jádéból faragva.Valódi, kezeletlen new jáde -ból lett készítve. A majom a szeretet és a gondoskodás szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialak..
Ár: 2 650 Ft
Barna jáde nyúl faragványAranyos nyúl figura barna jádéból faragva.Valódi jádéból lett készítve. A nyúl az éberség és az ártatlanság szimbóluma.Jade az egyik legnépszerűbb anyaga a faragványoknak.A jáde dísztárgyak, figurák segítenek lakásunkban a Feng Shui kialakításában...
Ár: 2 650 Ft
Jáspis ásványból faragott szívVörös ás piros árnyalatú, hematitot tartalmazó jáspis ásványból faragott ajándéktárgy.A Vörös és piros színű ásványokat  a  gyökér csakra harmonizálására szokták használni.Ezekkel a jáspis szívekkel beindíthatjuk az energia áramlását a gyökér csakránkban,..
Ár: 1 990 Ft
Fluorit ásvány szívZöld fluorit vagy másnéven folypát ásványból faragott ásvány szív.A zöld ásványokat a szívcsakra a harmonizálásához szokták használni. Segíti a kapcsolatteremtést és a megbocsátást. Remek meglepetés ajándék!..
Ár: 1 990 Ft
Szeptária ásvány szív MadagaszkárbólSárga, barna, és szürke színű szeptária ásványból faragott ásvány szív.Különleges rajzolatú ásvány a szeptária, amely igazából üledékes ásványtársulás.Fő alkotó eleme a kalcit, de található benne aragonit, sziderit, kvarc, dolomit, agyag is. Kiváló ajánd..
Ár: 2 950 Ft
Füstkvarc  szív dísztárgy Füstkvarc  szív dísztárgy
Egyedi termék
Füstkvarc ásvány szívEzt az ásvány szívet füstkvarckristályból vagy másnéven morion kvarcból faragták ki. A színe teljesen sötét, barnásfekete. Képen látható füstkvarc ásvány szívet kapja meg a vásárló!A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén...
Ár: 4 550 Ft
Ritka perui mangano kalcit ásvány szív Világos rózsaszín mangano kalcit ásványból faragott szív Peruból.Uv fénnyel megvilágítva élénk rózsaszínűvé válik a színe. Szívcsakra ásványa, amely segít a szeretet kifejezésében. Egyedi meglepetés ajándék!..
Ár: 3 950 Ft
Amazonit ásvány szív MadagaszkárbólÉlénkzöld amazonit ásványból faragott ásvány szív. A zöld és a rózsaszín ásványokat a szívcsakra ásványainak szokták nevezni. Ezért ez a zöld amazonit szív segítséget nyújt a szívcsakra harmonizálásához...
Ár: 2 250 Ft
1 - 15 megjelenítése 15 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.