Menü
Kosár tartalma

Dísztárgy

Ásvány dísztárgyaink

Szerencsét hozó állatfigurák

Ősi idők óta az emberek az állat jelképeket varázserővel ruházzák fel, és segítségükkel próbálják egyes problémáikat megoldani.
A bagoly a bölcsességet, a kutya a hűséget és a barátságot, a macska a titokzatosságot, az oroszlán az erőt, a teknős a hosszú életet, az elefánt a testi erőt szimbolizálja. A disznó és az elefánt szerencse hozó hírében áll. A béka a termékenységet, az átváltozást, és a gazdagságot jelképezi. Egyes hiedelmek szerint pénzt hoz a házhoz.

Piramis

Kísérletekkel kimutatták, hogy erőt rejtenek a piramisformák.
Segítségükkel kiegyensúlyozhatjuk energiáinkat.
Nagyon sokrétűen lehet hasznosítani a piramisokat: kristályok töltése, gyógyítás, meditáció, reiki stb.

Ganésa

A bölcsesség hindu istensége, aki segít az akadályokat legyőzni.
A kereskedők és a költők védnöke.

Kérésre más ásványból, formában, méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült dísztárgyakból válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretné dísztárgyat, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Azonosító: 6156-36
Jáspis ásványból faragott szívVörös ás piros árnyalatú, hematitot tartalmazó jáspis ásványból faragott ajándéktárgy.A Vörös és piros színű ásványokat  a  gyökér csakra harmonizálására szokták használni.Ezekkel a jáspis szívekkel beindíthatjuk az energia áramlását a gyökér csakránkban,..
1 990Ft
Azonosító: 6148-36
Madagaszkári labradorit ásvány szív Madagaszkári labradorit ásványból kifaragott szív formájú disztárgy. Az ásvány szívek színe a szivárvány színeiben váltakoznak. Vannak olyanok, amelyek főleg kékes színekben, de olyanok is amelyek főleg rózsaszínes, lilás árnyalatokban labradorizálnak. Min..
3 350Ft
Azonosító: 5989-9
Fluorit ásvány szívZöld fluorit vagy másnéven folypát ásványból faragott ásvány szív.A zöld ásványokat a szívcsakra a harmonizálásához szokták használni. Segíti a kapcsolatteremtést és a megbocsátást. Remek meglepetés ajándék!..
1 990Ft
Azonosító: 5484-2
Ritka Azurit-Malachit ásvány szív AfrikábólNagyrészt azuritot és kisebb részt malachitot tartalmaznak ezek a szív formájú faragványok. Az azurit sötétkék és világoskék változata is megtalálható bennük, egy kevés zöld malachittal. Tökéletesen alkalmasak medál készítésére. Nagy..
6 890Ft
Azonosító: 6147-36
Különleges madagaszkári labradorit ásvány szív Labradorit, más néven spektrolit ásványból készült szív formájú disztárgy, mely tökéletes ajándék a szeretet kifejezésére. Madagaszkári labradorit ásványból lett kifaragva. A szívecskék gyönyörűen labradorizálnak a szivárvány összes színében...
2 900Ft
Azonosító: 1669-6
Rózsakvarc ásvány szív MadagaszkárbólA rózsakvarc ásvány az egyik legnépszerűbb kvarc, a rózsaszín különböző árnyalataiban található. Ezeket a szíveket madagaszkári rózsakvarcból faragták, amelyek az élénkebb színű rózsakvarcok közé tartoznak. A rózsakvarc a szívcsakra ásván..
2 350Ft
Azonosító: 6163-36
Szeptária ásvány szív MadagaszkárbólSárga, barna, és szürke színű szeptária ásványból faragott ásvány szív.Különleges rajzolatú ásvány a szeptária, amely igazából üledékes ásványtársulás.Fő alkotó eleme a kalcit, de található benne aragonit, sziderit, kvarc, dolomit, agyag is. Kiváló ajánd..
2 950Ft
Füstkvarc  szív dísztárgy Füstkvarc  szív dísztárgy
Egyedi termék
Azonosító: 6152-36
Füstkvarc ásvány szívEzt az ásvány szívet füstkvarckristályból vagy másnéven morion kvarcból faragták ki. A színe teljesen sötét, barnásfekete. Képen látható füstkvarc ásvány szívet kapja meg a vásárló!A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén...
4 550Ft
Egyedi jáspis szív dísztárgy Egyedi jáspis szív dísztárgy
Egyedi termék
Azonosító: 6151-36
Jáspis ásványból faragott szívBordó és sárga árnyalatú jáspis ásványból faragott ajándéktárgy.Képen látható jáspis ásvány szívet kapja meg a vásárló!A bordó színű ásványok  a  gyökércsakrát harmonizálják.Élénkíti a gyökércsakra energia áramlását, ezáltal fokozza a stabilitás érzést és az ö..
3 750Ft
Azonosító: 2082-6
Ritka perui mangano kalcit ásvány szív Világos rózsaszín mangano kalcit ásványból faragott szív Peruból.Uv fénnyel megvilágítva élénk rózsaszínűvé válik a színe. Szívcsakra ásványa, amely segít a szeretet kifejezésében. Egyedi meglepetés ajándék!..
3 950Ft
Azonosító: 2081-6
Ritka perui angelit drágakő szív Világoskék angelit ásványból, másnéven anhidritből faragott szív Peruból.Az angelitet angyalkőnek is sokták hívni. A szeretet ásványa, amellyel tökéletesen kifejezhetjük szeretetünket a megajándékozott felé. A torokcsakra ásványa, jó hatással van a működésé..
3 950Ft
Azonosító: 6174-36
Madagaszkári rózsakvarc ásvány szív Élénk rózsaszínű madagaszkári rózsakvarc kristályból faragott szív.A rózsakvarc ásvány a szívcsakra  működését harmonizálja.Segít megtapasztalni a  pozitív érzelmeket.Kiváló ajándéktárgy!..
1 990Ft
1 - 12 megjelenítése 24 közül (2 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.