Menü
Kosár tartalma

Ásvány dísztárgy

Ásvány dísztárgy

Ásvány dísztárgyaink

Szerencsét hozó állatfigurák

Ősi idők óta az emberek az állat jelképeket varázserővel ruházzák fel, és segítségükkel próbálják egyes problémáikat megoldani. A bagoly a bölcsességet, a kutya a hűséget és a barátságot, a macska a titokzatosságot, az oroszlán az erőt, a teknős a hosszú életet, az elefánt a testi erőt szimbolizálja. A disznó és az elefánt szerencse hozó hírében áll. A béka a termékenységet, az átváltozást, és a gazdagságot jelképezi. Egyes hiedelmek szerint pénzt hoz a házhoz.

Piramis

Kísérletekkel kimutatták, hogy erőt rejtenek a piramisformák. Segítségükkel kiegyensúlyozhatjuk energiáinkat.

Nagyon sokrétűen lehet hasznosítani a piramisokat: kristályok töltése, gyógyítás, meditáció, reiki stb.

Ganésa

A bölcsesség hindu istensége, aki segít az akadályokat legyőzni.

A kereskedők és a költők védnöke.

Kérésre más ásványból, formában, méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült dísztárgyakból válogathat. Ha más ásványból, formában, méretben szeretné dísztárgyat, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Polikróm jáspis szív dísztárgy Ha érdeklődsz a gyönyörű és különleges dísztárgyak iránt, akkor a polikróm jáspis szív biztosan el fog varázsolni! A polikróm jáspis olyan ásvány, amely sokszínű, változatos és különleges mintázatokkal rendelkezik, így minden darab egyedi és egészen különleges. A poli..
Ár: 2 590 Ft
Mookait jáspis szív, amely elvarázsolja és elrabolja a szívedet! Csodás színek, varázslatos forma! Ha szereted az érdekes és szép dísztárgyakat, akkor ez a mookait jáspis szív biztosan el fogja rabolni a szívedet! Különleges lila, sárga, fehér, barna, piros és bordó színekben elérhető. Mookait já..
Ár: 2 590 Ft
Kalcedon szív Ha szeretnél egy igazán egyedi és különleges darabot magadnak vagy a szeretteidnek, akkor ne hagyd ki ezt a különleges madagaszkári lila kalcedon szívet!Ez az ásvány nem csak gyönyörű és varázslatos lila színű, hanem nagyon ritka is. Kellemes érzést nyújt a kézben. A kalcedon ásvány r..
Ár: 3 950 Ft
Óceán jáspis szív Az óceán jáspis szív gyönyörű és egyedi ásvány dísz, amely a természet szépségét tükrözi. Ez az ásvány Madagaszkárról származik, különleges mintázatot és színeket mutat.Az óceán jáspis segít oldani a stresszt, erősíti az önbizalmat és a lelki békét...
Ár: 2 590 Ft
Rózsakvarc ásvány szív Madagaszkárból A rózsakvarc ásvány az egyik legnépszerűbb kvarc, a rózsaszín különböző árnyalataiban található. Ezeket a szíveket madagaszkári rózsakvarcból faragták.A rózsakvarc a szívcsakra ásványa, segíti harmonizálni a működését.Támogatja az érzelmek megélését, a..
Ár: 2 990 Ft
Szeptária ásvány szív MadagaszkárbólSárga, barna, és szürke színű szeptária ásványból faragott ásvány szív.Különleges rajzolatú ásvány a szeptária, amely igazából üledékes ásványtársulás.Fő alkotó eleme a kalcit, de található benne aragonit, sziderit, kvarc, dolomit, agyag is. Kiváló ajánd..
Ár: 3 840 Ft
Füstkvarc  szív dísztárgy Füstkvarc  szív dísztárgy
Egyedi termék
Füstkvarc ásvány szívEzt az ásvány szívet füstkvarckristályból vagy másnéven morion kvarcból faragták ki. A színe teljesen sötét, barnásfekete. Képen látható füstkvarc ásvány szívet kapja meg a vásárló!A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén...
Ár: 5 920 Ft
Amazonit ásvány szív MadagaszkárbólÉlénkzöld amazonit ásványból faragott ásvány szív. A zöld és a rózsaszín ásványokat a szívcsakra ásványainak szokták nevezni. Ezért ez a zöld amazonit szív segítséget nyújt a szívcsakra harmonizálásához...
Ár: 2 930 Ft
1 - 9 megjelenítése 9 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.