Menü
Kosár tartalma

Merkaba csillag

Merkaba csillag

Mer - fény, Ka - lélek, Ba - test

A merkaba csillag egy olyan 8 ágú csillag, mely 2 szabályos tetraéder összeillesztéséből jön létre.

Elnevezése 3 szó összetételéből ered:

  • Mer: fény
  • Ka: lélek
  • Ba: test

Az energiamezőkre hat. Segít a szellemi, érzelmi és fizikai síkok összekapcsolásában.
Spirituális védelmet nyújt tulajdonosának. Segít a csakrák egyensúlyának létrehozásában is. Javít közérzetünkön, feltölti energiáinkat és segíti meditációnkat.

Kérésre más ásványból és méretben

Online áruházunkban különböző ásványokból készült merkaba csillagok közül választhat.
Tekintse meg a merkaba csillag inga változatát is!

Ha más ásványból vagy más méretben szeretné megvásárolni a terméket, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Kiváló minőségű aventurin merkaba csillagKézzel faragott, narancssárga aventurin ásványból készült merkaba.  Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz...
Ár: 3 480 Ft
Kiváló minőségű mahagóni obszidián merkaba csillagKézzel faragott, barnás mahagóni obszidián ásványból készült merkaba.  Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristályg..
Ár: 3 480 Ft
Kiváló minőségű jáspis merkaba csillagKézzel faragott, piros jáspis ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz.TÖKÉLETES AJÁND..
Ár: 3 480 Ft
Tigrisszem merkaba csillag Tigrisszem merkaba csillag
Legkeresettebb
Kiváló minőségű tigrisszem merkaba csillagKézzel faragott, aranybarna tigrisszem ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz.TÖ..
Ár: 3 480 Ft
Lápisz lazuli merkaba kristály Lápisz lazuli merkaba kristály
Legkeresettebb
Kiváló minőségű lápisz lazuli merkaba csillagKézzel faragott, sötétkék lápisz lazuli ásványból készült merkaba. Indiából származik.A merkaba csillag tökéletes geometriai forma, amely két tetraéderből áll. Ez a merkaba kristály remek spirituális eszköz a meditációhoz és a kristálygyógyításhoz. ..
Ár: 3 480 Ft
1 - 5 megjelenítése 5 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.