Menü
Kosár tartalma

Masszírozó rúd

Masszírozó rúd

A harmónia megtalálását segítő masszázs

A masszázs az egyik legrégebb óta ismert gyógykezelési mód. Ismert volt az indiai Ájurvédában, az ókori görögök és rómaiak is alkalmazták a katonák fájdalmának enyhítésére. Időnként háttérbe szorult az egyéb gyógyászati módszerekkel szemben, de napjainkra az egyik legfontosabb kiegészítő kezelésnek tekinthető. Számos változata ismert: svédmasszázs, talpmasszázs, gyógy-masszázs, thai masszázs, ájurvéda masszázs, siacu masszázs, stb.
Masszázs nem csak gyógyítás céljára alkalmazható, hanem lazításra, stresszoldásra, a belső béke megteremtésére, érzékiségünk növelésére, egészségünk és fiatalságunk megőrzésére.

Drágakő masszázs pálca

A nálunk kapható masszírozó rudak a drágakövek energiáját pluszban közvetítik az emberi test számára. Az ásványi energia hatására a szervezet beindítja öngyógyító képességét, a fájdalmak csökkennek. A megfelelő reflexpontok érintésével a panaszok enyhülnek.
Masszírozó pálcáink különböző ásványokból, ásványtársulásokból készülnek. 5 - 15 cm hosszúak, mindkét végén lekerekített formára csiszoltak. Szélesebb vége a teljes test masszírozására, míg keskenyebb vége az akupunktúrás pontok ingerlésére alkalmas.Élvezze az érintés varázsának és az ásvány energiájának összetett erejét!

Kérésre más ásványból és méretben

Ha más ásványból, formában, méretben szeretne masszázs rudat, jelezze felénk és mi beszerezzük Önnek!
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

1 - 3 megjelenítése 3 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.