Menü
Kosár tartalma

Inga

Inga

Kristály inga csiszolt és nyers ásványból

A simára csiszolt inga különleges erejét nemcsak az alapanyagként felhasznált ásvány vagy kőzet adja. Azok, akik a használata mellett döntenek, saját hitükben és energiáikban is bízhatnak.

A inga vagy ingakő használata különösen a jövendölés mesterségével ismerkedők körében népszerű. A cigánykártya és a tarot kártya mellett sokan használják jövendölésre és gyógyításra is az ásványból készült ingát.

Mi az ásvány inga és hogyan kell használni?

Az inga legyakrabban valamilyen szimmetrikusra csiszolt ásványból, kristályból készül. A kristályinga használata felerősíti a használó intuitív energiáit, segítségével képesek vagyunk befogadni, értelmezni és átadni bizonyos információkat.

Működése egyszerű: használója valamilyen magasabb rendű létformához, védőangyalhoz, tanítóhoz intézi – általában egyszerű igennel vagy nemmel megválaszolható – kérdéseit, és az inga a válasznak megfelelő irányba mozdul el. Tiszta, nyitott lélekkel használjuk, nem a kezünkkel mozgatjuk.

Mire használható a jóslóinga?

Nem csak a jövő titkainak kifürkészésére lehet használni. Szakavatott kezekben a inga használata alkalmas lehet helyiségek megtisztítására, elveszett tárgyak megtalálására, a negatív energiák eloszlatására, a vízvonalak, Ley-vonalak, energiacsatornák megtalálására is.

Milyen ásványból készülnek?

Sokféle kristály inga létezik és a jó választás nagyban múlik a saját megérzéseiden. A különböző ásványok gyógyhatásai, szellemi-lelki-testi hatásai, a kristály spirituális erőssége mind-mind szempont lehet a megfelelő ásvány inga kiválasztásában. Az egyik legnépszerűbb kristály inga a hegyikristály, valamint az ametiszt, az obszidián és a nyugtató hatású rózsakvarc. A réz ingákat is igen kedveltek a kristálygyógyászok, kristályterapeuták körében. Az Azurit.hu weboldalán minden ásvány gyógyhatásával és tulajdonságaival megismerkedhetsz.

Fajtái

Alakját tekintve az ásványból készült inga lehet lapjaira csiszolt (fazettált) fordított gúla, kúp, gömb, de lehet nyers ásványból pattintott is, ceruza formára csiszolt ásvány, merkaba, csakrainga (csakra ásványokból ragasztott) esetleg ásványchipseket tartalmazó üvegfiola is. Sőt, léteznek spirál és két csúcsú kristály ingák is. Az általában lekerekített vagy hegyes végű ásvány egy finom láncra vagy zsinórra akasztva használják. Találkoztatsz az inga fajták különböző kombinációival is: például alul lehet egy kristálycsúcs, középen egy gyönyörűen megmunkált merkaba, az inga tetején pedig egy ásvány golyó.

Tisztítása és energiával való feltöltése

Az ásványok tisztításának több különböző módja van. Tisztíthatod a kristályokat pl. napfénnyel, vízzel, füsttel. Fontos tudni, hogy bizonyos ásványokat sajátos, porózus szerkezetük miatt hosszú távon tönkretesz a víz, ezért érdemes alaposabban utána olvasni a témának. A legkézenfekvőbb módszer, ha az ásvány ingát egyszerűen közvetlen napra teszed a tisztításhoz, majd 15 percig tenyeredben tartva, egy saját energiáidra fókuszáló csendes meditációval feltöltheted erővel és energiával. Tartsd az ásvány ingát biztos helyen, dobozban vagy finom selyemkendőben.

A kristály inga jóslás

A jósló inga kiváló segítséget lehet, ha választ szeretnénk kapni sorsunkat, környezetünket érintő kérdésekre. A jóslás története régmúlt időkre nyúlik vissza. A régi idők embere faágakat és egyéb nehezékeket használt, de biztos sokak számára ismerősen hangzik a karikagyűrűvel történő inga jövendölésre is. Jósláskor a bennünket körülvevő kozmikus energia összekapcsolódik a tudatalattival. Az energiákra, üzenetekre izmaink apró rezdülésekkel reagálnak. Ezek a finom rezdülések fogják irányítani a kezünkben tartott kristály inga mozgását. Fontos, hogy a kérdések feltevése során érzelemmentesek, elfogulatlanok legyünk, így tökéletesen ráhangolódhatunk a rezgésekre. A kérdésekre a választ a kérdező tudatalattija és a kristályinga segítségével kapja meg.

Inga vásárlása

Az Azurit.hu ásvány ékszer webáruházban különböző méretű, formájú, anyagú inkákat találhatsz. A drágább ásványokból, mint például a smaragd, a rubin vagy a zafír nem szoktak ingát készíteni. Ha ilyen drágakő ingát szeretnél vásárolni, egyedi kérésre, csiszoló műhelyekben tudják elkészíteni. Ha más ásványból vagy más méretben szeretnéd megvásárolni az ingát, jelezd felénk, és mi beszerezzük inga rendelésedet! Fordulj hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Fluorit inga - Titkok őrzője Tanuld meg te is az ásványból csiszolt inga használatának tudományát, és használd ezt a gyönyörű, színátmenetes flourit ingát kérdéseid megválaszolásához, jósláshoz, reikihez! Tapasztald meg az fluorit kivételes hatásait te is!..
Ár: 3 840 Ft
	Levendulaszín, csakrahamonizáló ametiszt inga 		Levendulaszín, csakrahamonizáló ametiszt inga
Legkeresettebb
Ametiszt inga ✨ kristály inga valódi ásványból Ismerkedj az ezotériával a gyönyörű, a levendula és az ibolya lila árnyalataiban tündöklő, kúp formára csiszolt ametiszt kristály inga segítségével! Fedezd fel az ametiszt inga által útmutatásai alapján spirituális utadat!..
Ár: 4 620 Ft
	Égi üzeneteket közvetítő hegyikristály inga		Égi üzeneteket közvetítő hegyikristály inga
Új Legkeresettebb
Hegyikristály inga 🙏 Színtiszta energia Keresd kérdéseidre a válaszokat ennek a gyönyörű, fazettált csiszolású, gúla alakú hegyikristály ingának a segítségével! Az ősi energiák és az égiek üzenete alapján te is fel fogod fedezni a számodra kijelölt utat!..
Ár: 3 320 Ft
Aventurin inga 🔷 a kék szépség Fedezd fel az spirituális céljaidat és utadat a különleges, kék színben ragyogó aventurin inga útmutatásai szerint! Tanuld meg a kristály inga használatának művészetét, hiszen saját utad megtalálásán túl másoknak is segíthetsz az ingával!..
Ár: 3 320 Ft
Fluorit inga ✨ kivételesen szépség Válaszd ezt a csodálatosan harmonikus színekben tündöklő, piramis alakú fluorit ingát, tedd fel kérdéseidet, és értelmezd a flourit inga által közvetített válaszokat! Fedezd fel az ingahasználat rejtelmeit te is!..
Ár: 3 320 Ft
Aventurin inga 💚 válaszok a kérdésekre Találd meg a válaszokat a csodálatos zöld aventurin ásvány inga rezgéseinek köszönhetően! Sajátítsd el a kristály inga használatát, és tanuld meg értelmezni a felsőbb erők üzeneteit a pasztellfényű aventurin inga segítségével!..
Ár: 3 320 Ft
Aventurin inga 🔶 az igazság ingája Különleges narancsos-barackos színben fénylik ez az aventurin inga, melynek segítségével megnyithatod az égi csatornákat a spirituális világ felé, és megtalálhatod a válaszokat a téged érintő kérdésekre - ha ügyesen használod, útmutatást kaphatsz legfontosabb dönt..
Ár: 3 840 Ft
1 - 18 megjelenítése 18 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.