Menü
Kosár tartalma

Ásvány gyűrű

Ásvány gyűrű

Ásvány gyűrű, a szimbólumok tárháza

A gyűrűk viselésének szokása egyidős a többi ékszerével. Készítése alapanyagának palettája rendkívül széles: kő, fa, csont, fém, műanyag, üveg és természetesen ásvány, drágakő.

Ezek az anyagok a történelem folyamán folyamatosan változtak, ahogy szimbólumként betöltött szerepük is. Használták a rang, előléptetés, társadalmi helyzet kifejezéseként ugyanúgy, mint hitelesítésre, pecsételésre. De titkos dolgok rejtekeként is szolgált.

Elegáns megjelenés

A hűség, összetartozás szimbólumaként jegygyűrű formájában ma is használatos, ahogyan a test díszítésére szolgáló szerepe is örök. Apró, de mégis szemet gyönyörködtető ékszer. 

Online áruházunkban különböző formára csiszolt ásványokból készült, egy, vagy akár többféle ásványt tartalmazó, egy, vagy többsoros gyűrűk közül válogathatnak kedves vásárlóink.

A rugalmas gumiszálnak köszönhetően különböző ujjméretre is tökéletes viselet. De természetesen fix méretű, foglalatba helyezett ásványt tartalmazó gyűrűink közül is lehet választani.

Gyűrűk különleges ásványokból

Kérésre beszerezzük ritka ásvány különlegességekből is a gyűrűket.
Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

1 - 8 megjelenítése 8 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.