Menü
Kosár tartalma

Geometriai medál

Geometriai medál

Geometriai formájú ásvány medálok

Ovális, kör, háromszög, téglalap, rombusz, deltoid, négyzet, ötszög, trapéz, hexagram, csillag, paralelogramma, hatszög, merkaba. 

Különleges kék szodalit medál Az ásvány medál kiváló minőségű kék szodalitból készült. Két különböző formájú szodalitból állították össze ezt az ásvány medált. Az egyik szodalit négyszög, a másik csepp formára lett csiszolva. A szodalit a torokcsakra ásványa, támogatja a magabiztos, őszinte kommu..
Ár: 2 990 Ft
Fekete sungit medál Gyönyörűen csiszolt orosz sungit ásványból készült ékszer. A fekete sungit medál egy igazán különleges és exkluzív ékszer, amely a legmagasabb minőségű orosz sungitból készült.A háromszög formájú medál fémes fényű, fekete színű, amelynek fémes csillogása lenyűgöző és egyedi. Az..
Ár: 4 880 Ft
Rózsaszín turmalin és kvarc medálTurmalinból más néven rubellitből és kvarc ásványból készült, rózsaszínű és fehér medál.Az ásvány medál természetes ásványból lett csiszolva ovális formájúra.A medál  ezüst színű akasztóval készült...
Ár: 4 550 Ft
Amazonit medál 💚 a békés szülés köve Viseld a pasztellfényben ragyogó, almazöld amazonit medált, ha kiegyensúlyozottságra és nyugalomra vágysz, de kihasználhatod az ásvány elektroszmog elleni hatását is! Az amazonit segíti a békés szülést, a nyugodt terhességet is - figyelmes meglepetés lehet váran..
Ár: 3 840 Ft
Amazonit medál 💚 eredeti ásványból csiszolva Csiszolt amazonit medál a békesség, a nyugalom és a lelki egészség ígéretével - ezeket hordozza az örök kör szimbóluma. Viseld nap mint nap, és fedezd fel az amazonit gyógyhatásait és békét teremtő tulajdonságait!..
Ár: 3 840 Ft
Karneol MedálKülönleges formájú narancssárga karneol medál.Bőrszálra is lehet tenni, ezért fémallergiásoknak is tökéletes ajándék...
Ár: 3 840 Ft
Ametiszt ásvány medálOvális formájú kaboson ametiszt, fém foglalatban.  Lila színű ametisztből készült ez az ásvány medál. A medálok színei között eltérések vannak, ahogy ez a csoportos képen is látható.  Világoslila és sötétlila ametiszt medál változatok is vannak a websho..
Ár: 3 320 Ft
Különleges lila ametiszt medálAz ásvány medál kiváló minőségű lila ametisztből készült.Két különböző formájú ametisztből állították össze ezt az ásvány medált. Az egyik ametiszt  négyszög, a másik csepp formára lett csiszolva. Az ametiszt segít a mértéktelenség, a függőség leküzdésében. J..
Ár: 2 990 Ft
Kék kvarcból csiszolt medál Kék színű, különleges alakú, kvarc ásvány medál...
Ár: 3 370 Ft
Kék kvarcból csiszolt medál Kék színű, háromszög alakú, kvarc ásvány medál...
Ár: 3 370 Ft
Borostyánkő Ezüst MedálRombusz formájú, borostyánkő ásványból készült ezüst medál.925 tisztaságú ezüst, fémjelzéssel...
Ár: 5 190 Ft
Borostyánkő Ezüst MedálLevél formájú, borostyánkő ásványból készült ezüst medál.925 tisztaságú ezüst, fémjelzéssel...
Ár: 7 930 Ft
Fuchsit-rubin medál 💓 Segítő ásványi erők Tedd egyedivé megjelenésed a modern hatást keltő fuchsit-rubin medál segítségével, és használd ki a két ásvány energizáló, méregtelenítő, önbizalomserkentő hatásait! Ez az ásvány ékszer különösen ajánlott azoknak, akik úgy érzik, régóta belekényszerültek eg..
Ár: 12 680 Ft
Egyedi óceán jáspis medál. Az ásvány medálon zöld alapon, fehér kör alakú formák rajzolódnak ki. Ovális kaboson medál, gyönyörű egyedi mintákkal.  A koralakú rajzolatok miatt szokták orbiculárnak (magyarul: kör alakúnak) is hívni ezt a ásványfajtát. A medál szélét fém foglalatba helye..
Ár: 7 740 Ft
1 - 20 megjelenítése 35 közül (2 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.