Menü
Kosár tartalma

Férfi ásvány ékszer

Férfi ásvány ékszer

Ásványból készült divatos férfi ékszerek

Ásvány ékszereket nem csak a hölgyek viselnek szívesen. A férfiak ásvány ékszer piaca is számos lehetőséget kínál és egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A férfiak is egyre szívesebben követik a divatot. Egy-egy karkötővel, vagy nyaklánccal kifejezhetik egyéniségüket, stílusukat, hangsúlyosabbá tehetik öltözetüket, kiemelhetik vele egy-egy testrészüket. Nagy népszerűségnek örvendenek férfi ékszerek terén a sötétebb színárnyalatú ásványok, mint pl. a lávakő, ónix, sardonyx, obszidián. Sok férfi szívesen visel világosabb, élénkebb színeket is, akár kombinálva a különböző ásványokat smaragddal, lápisz lazulival, sólyomszemmel, vagy a jáspis különböző változataival.

Természetes anyagokkal kombinált ékszerek

Szintén divat ezen ékszerek terén az ásványok más anyagokkal való párosítása, kiemelése, mint pl. a titán, ezüst, bőr, vagy fa.

Kérésre más ásványból és méretben

Áruházunkban számos saját készítésű férfi ékszer közül válogathat a kedves érdeklődő, de egyedi kívánság szerint megálmodott férfi ékszerek összeállítását is vállaljuk.

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Arany obszidián-ónix férfi karkötő Arany obszidián-ónix férfi karkötő
Legkeresettebb
Arany obszidián - Ónix Férfi KarkötőAz obszidián fekete alapon, arany csillogású. Az ónix fekete színű kvarc. Remek ajándék ez az elegáns megjelenésű karkötő. ..
Ár: 5 140 Ft
Lávakő-Arany Obszidián Férfi KarkötőA lávakő vulkáni eredetű kőzet. Vas-oxid tartalma miatt színe fekete, de néha fehér pöttyök is díszíthetik. Gyógyító hatása évezredek óta ismert, elsősorban a szervezet salaktalanításában játszik szerepet. Az obszidián fekete alapon, arany csillogású. Ez a te..
Ár: 5 970 Ft
1 - 12 megjelenítése 12 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.