Menü
Kosár tartalma

Ásvány tojás

Ásvány tojás

Ásvány kő tojás a lakás dísze

Ásványokból a felhasználás céljától függően nagyon sokféle forma készíthető. A teljesen szabályos ásványgömböktől kezdve a különböző spirituális tartalommal bíró formákon át egészen az állatfigurákig nagyon széles a választék.

Egyik igen népszerű forma a tojás alakúra csiszolt drágakő. Ásványgyűjtők egyik kedvence. Emellett, igazán szemet gyönyörködtető látvány lehet otthonunkban néhány kőtojás dísztárgy.

Formájuk lágy, felületük fényesre csiszolt, tapintásuk kellemes. Meditáció közben a kézben tartva segíti az ellazulást.
Egyesek úgy vélik a kőtojás segít a szellemi, érzelmi és fizikai energia egyensúlyának megteremtésében. Csúcsával felfelé elhelyezve összegyűjti az energiát. Biztonságot, erőt és békét sugároz. Segít az új ötletek megvalósításában.

Online áruházunk kőtojásai

Online áruházunkban különböző ásványokból, különböző méretű kőtojások közül válogathat.
Felhasznált ásványok: hegyikristály, ametiszt, rózsakvarc, citrin, füstkvarc, unakit, szodalit, obszidián, ónix, jáspis stb.

Egyedi igények

Ha Önnek más típusú ásványból készült piramisra, ingára, rúna kőre, masszázs pálcára vagy egyéb ezoterikus tárgyra van szüksége, írjon nekünk!

Forduljon hozzánk bizalommal: info@azurit.hu

Jáspis ásvány tojás A béke és összhang ásványa Sokak szerint a jáde ásvány békét és összhangot teremt, oldja a feszültséget, segíti a problémák megoldását. Akárhogy is, ez a kivételesen rajzos, barnás tónusokban gazdag jáspis tojás ásvány gyűjteményed egyik legizgalmasabb darabja lesz!..
Ár: 6 440 Ft
Kalcit ásvány tojás - Izgalmas színek Meleg, lágy narancsos árnyalata izgalmassá és érdekessé teszi ezt a simára csiszolt kalcit ásvány tojást. Vedd kezedbe, és tapasztald meg a kalcitnak tulajdonított bőrregeneráló, bőrszépítő hatásokat!..
Ár: 2 590 Ft
	Önbizalomerősítő, önértékelést segítő, védelmező goldstone ásvány tojás		Önbizalomerősítő, önértékelést segítő, védelmező goldstone ásvány tojás
Legkeresettebb
Goldstone ásvány tojás ☉ a napkő csillogása Ismerd meg, miért oly népszerű a goldfluss azaz goldstone ásvány tojás formára csiszolt formában! Sokak szerint ennek a szintetikus ásványnak közérzetjavító, önbizalomerősítő hatása van - tapasztald meg te is ezeket a hatásokat!..
Ár: 2 590 Ft
aventurin ásvány tojás 💚 harmónia és békesség Csökkentsd a feszültséget és a stresszt, és meglásd, előbb-utóbb a szerencse és a siker is melléd szegődik! Tapasztald meg a kiegyensúlyozottság hatásait, és gyönyörködj e gyönyörű halványzöld aventurin ásvány tojás szépségében!..
Ár: 2 590 Ft
	Szorongásoldó, légúti panaszokon segítő, kreativitásfokozó faopál ásvány tojás		Szorongásoldó, légúti panaszokon segítő, kreativitásfokozó faopál ásvány tojás
Legkeresettebb
Faopál ásvány tojás &#🔆 kreativitás és boldogság Legyen ásványgyűjteményed kivételesen érdekes köve a faopál ásvány tojás. Tapasztald meg az opál boldogságfokozó, kreativitást elősegítő hatásait, vagy csak egyszerűen gyönyörködj érdekes mintázatában!..
Ár: 2 590 Ft
Goldstone ásvány tojás ☉ erő és ragyogás Gyönyörködj a szintetikus napkőből készült goldstone ásvány tojás aranyló fényében és egyedi megjelenésében! Legyen ásványgyűjteményed legizgalmasabb daradbaj, és derítsd ki, valóban oldja-e a negatív energiákat..
Ár: 2 590 Ft
Kalcit ásvány tojás 💙 A gyógyító ásvány Lágyan fénylő, kék árnyalatokban gazdag, simára csiszolt felülete teszi különlegessé ásványgyűjteményedben ezt a kalcit ásvány tojást. A kalcit sokak szerint kiválóan hat az immunrendszerre - akárhogy is, az biztos, hogy ez az ásvány dísztárgy ásványgyűjtemén..
Ár: 5 850 Ft
1 - 12 megjelenítése 12 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.