Menü
Kosár tartalma

Gránát karkötő

Gránát karkötő
Gránát karkötő
Gránát karkötő
Gránát karkötő
Új
Gránát karkötő
Gránát karkötő
Gránát karkötő
Gránát karkötő

Gránát ásvány: Az Életenergia és a Földelés Kristálya

A gránát, egy ragyogó fényű és gazdag színpalettával rendelkező ásványcsoport, számos kultúrában a szerencse, szeretet, és jólét szimbóluma.

Ezt a sokoldalú követ a latin "granum" szóból nevezték el, mely a kerek, maghoz hasonló kristályforma miatt szemcsét jelent, és az ófrancia "grenate" szóból, ami gránátalmára utal.

Ezek a kristályok rombdodekaéder vagy deltoid-24-es formájúak lehetnek.

A gránát ásványok, mint az almandin, pirop, és számos másik, különféle színekben pompáznak, többek között barnában, feketében, sárgában, vörösben és zöldben.

Ezek az ásványok nemcsak szépségükkel tűnnek ki, hanem számos gyógyító tulajdonsággal is bírnak, beleértve az immunrendszer erősítését, a regenerációt, az anyagcserét és a vérkeringést javító hatásukat.

Emellett a gránát segíthet a depressziós tünetek enyhítésében, a vitalitás növelésében, és a szexualitás fokozásában is.

Hagyományosan a harcosok védő talizmánjaként használták, védelmet nyújtva a csaták során.

A gránát ékszerek, mint karkötők, nyakláncok, medálok, és fülbevalók, nemcsak fizikai és lelki jólétet nyújthatnak, hanem elegáns kiegészítői is lehetnek a mindennapi vagy ünnepi öltözékeknek.

A gránát különösen a Kos és a Skorpió csillagjegy szülötteinek ajánlott, de mindenki számára hordozhat bőséget, gazdagságot, és védelmet.

A gránát elsősorban az alapcsakra és a szakrális csakra ásványa, amelyek az életenergia, az ösztönök és a szenvedély központjai.

Ezek a csakrák kapcsolódnak a fizikai erőhöz, a túlélés ösztönéhez, az életkedvhez és a szexuális energiához.

A gránát ezen csakrák aktiválásával segíthet fokozni a bátorságot, az önállóságot és a belső erőt, valamint támogathatja a földelést és az életút stabil alapjainak megteremtését.

Gránát karkötő
INGYENES házhozszállítás
25.000 - Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítást biztosítunk!

Gránát karkötő

Az ásványok gyógyító hatásai több évezredes megfigyeléseken, hagyományokon alapszik, de tudományosan nincsenek alátámasztva.

A gyógyító kövek nem helyettesítik az orvosi gyógykezelést és az egészségügyi ellátást!

Ár: 1 270 Ft

Adatok

Jellemzők
FormaSzabálytalan lekerekített
SzínVörös
FűzőszálGumi
Méretek
Hossz18.00 cm
Súly10.00 g - 15.00 g
Láncszem4 mm - 7 mm
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.