Menü
Kosár tartalma

ÁSVÁNY TERMÉK KATEGÓRIÁINK

Ametiszt fazettált ékszer

Ékszer

Ritka ásvány ékszerek

Különféle ásványból készült ékszerek vásárolhatók online áruházunkban. Választékunkban megtalálhatóak a drágakő nyakláncok, fülbevalók, karkötők, medálok, brossok és gyűrűk. Ezek az ásvány ékszerek pozitív energiával töltik fel viselőjüket.

Indiai drágakő fazettált nyaklánc

Indiai ékszer

Diszkont áron drágakő ékszerek

Indiában készítik el ezeknek az ásvány ékszereknek az alapanyagát. A drágakő gyöngyöket sokféle ásványból, változatos formájúra kézi munkával csiszolják.
Az ásvány szálakból mi készítjük el a kész nyaklánc-ékszereket, kérésre egyedi méretre.

Borostyán ékszer

Borostyán ékszer

Varázslatos színekben borostyán ásvány ékszerek

Kedves vevőinknek kiemelten ajánljuk divatos borostyán ékszereinket. Borostyán ásványból készült nyaklánc, karkötő, és medál kapható internetes áruházunkban. Bébi, gyermek, női és férfi változatokban. 

Borostyán színátmenetes nyaklánc

Nyaklánc

Ritka drágakövekből nyakláncok

Törekszünk arra, hogy minél változatosabb ásvány nyakláncokat készítsünk vásárlóinknak. Ennek érdekében, ritka drágakőgyöngyökből készült egyedi nyakékeket is készítünk. Készletünkben bébi, gyermek, női és férfi nyaklánc is van.

Labradorit medál

Medál

Ásvány ékszer különlegességek

Az ásvány nyakláncot még szebbé teszi a hozzá illő ásvány medál. Online áruházunkban kapható többféle méretű és alakú medál. Ezek a függők a világ jelentősebb ásvány lelőhelyeiről származnak. Fémallergiásoknak javasoljuk a fém rész nélküli medáljainkat.

Krizokolla karkötő

Karkötő

Spirituális energiával feltöltő karkötők

A gyönyörű kő karkötőink valódi drágakő gyöngyökből készültek. Spirituális energiával rendelkeznek, erősítik a lelki, és a fizikai testet, pozitív energiával töltenek fel. Gumisszálra fűzött ásvány karkötőink fémallergiásoknak is kiválóak.

Ametiszt és iolit fazettált fülbevaló

Fülbevaló

Remek meglepetés évfordulókra

Különböző formájú, méretű fülbevalókat árulunk online web áruházunkban, melyek a legnemesebb ásvány alapanyagokból készültek.
A fülbevaló kiváló évfordulós ajándék. Lepje meg kedvesét, egy csodálatos drágakő fülönfüggővel.

Ametiszt és citrin ékszergarnitúra

Ékszergarnitúra

Természetes alapanyagokból

Különleges ásványokból készült szetteket alkotunk. Azonos stílusban készült ásvány nyakláncot, karkötőt és fülbevalót tartalmaznak.
Vásároljon ékszergarnitúrát és biztos lehet abban, hogy ékszerei illeszkednek egymáshoz.

Hegyikristály gyűrű

Gyűrű

Egy apró figyelmesség

Gumiszálra fűzött gyűrűinket nem kell próbálgatni, hiszen a rugalmas szálnak köszönhetően szinte bármilyen ujjmeretre illeszkednek. Áruházunkban vékonyabb, vastagabb változatok is megtalálhatóak ebből a valódi ásványszemekből készült csodás ékszerből.

Pirit ásvány

Ásvány

A Föld minden tájáról ásványok

Magyarországról gipsz, faopál, jáspis,kalcedon, opál, Kínából fluorit, Brazíliából hegyikristály, citrin, ametiszt, Indiából rubint, achát, holdkő, turmalin, Mexikóból kalkopirit, tűzopál, pirit, kalcit, Madagaszkárból labradorit, Afrikából malachit, szugilit, azurit.

Azurit marokkő

Marokkő

Csiszolódobbal legömbölyített kő

A marokkő felülete sima, szépen látszik rajta az ásvány mintázata. Tapintása kellemes, jó érzést keltő. Gyógyításra szokták használni, kezünkbe fogva jótékonyan ingerli tenyerünk reflexpontjait. Egyedi rezgési energiája közvetlenül tudja kifejteni hatását.

Csakra inga

Ezoterika

Kristályból készült ezoterikus termékek

Ásvány webáruházunkban különböző fajtájú ásványból csiszolt, faragott ezoterikus termékből válogathat: inga, merkaba csillag, masszázs pálca, piramis, nyugi kő, rúna kő, Feng Shui kristály, csakra kő,töltő kő, reiki szimbólum kő, energia generátor, obeliszk.

Karneol szív formájú dísztárgy

Dísztárgy

Kézi és gépi faragású ásványok

Különböző ásvány állat figurák, szívek, golyók, piramisok, Ganésák. A piramis formájú ásványokról úgy gondolják, kiegyensúlyozza a testünk elektromágneses terét. Felhasználják meditációra, gyógyításra, masszázsra, akupunktúrára, és reikire.

Lápisz lazuli angyal

Angyal

A védelmező ásvány angyalok

Ásvány áruházunkban többféle ásványból készült angyal kapható, különböző méretben. A kristály angyalok a szeretetet, hitet, reményt, védelmet szimbolizálják. Tökéletes ajándéktárgyak szeretteinknek, segítenek a testi és lelki problémák megoldásában.

Csakra ásvány szett

Csakra kő

Energiaközpontokat gyógyító csakra kő

Online ásvány boltunkban különböző ásványokból készült csakra köveket árulunk, amelyek segítik a csakrák helyes működését. A csakra ásványt a hozzátartozó csakrára kell helyezni, amely egyedi rezgésével szabályozza a csakrák forgását.

Fuchsit rubin masszírozó rúd

Masszírozó rúd

Belső béke a masszírozó rúddal

A masszázs kiváló gyógykezelési mód, támogatásával megőrizhetjük egészségünket, ellazíthatjuk magunkat, megteremthetjük belső békénket. A masszázs pálca használatával még intenzívebbé tehetjük a masszázs stresszoldó hatását.

Karneol rúna kő

Rúna kő

Jóslás az ásvány rúna kövekkel

A rúna régi ábécé, jelentése "titkos jelek". A rúna kövek üzennek nekünk, segítségükkel megoldhatjuk mindennapos problémáinkat, megtudhatjuk jövőnket.
Áruházunkban sokféle csiszolt ásványból készült rúna kőből választhat.

Ametiszt inga

Inga

Különböző formájú ásvány ingák

Az inga metafizikai eszköz, amelyet ősidők óta használnak jóslásra, elveszett tárgyak, emberek megkeresésére, víz, és olaj felkutatására. Online áruházunk legnépszerűbb ezoterikus tárgyai az ametiszt kristályból, és a hegyikristályból készült ingák.

Szodalit merkaba csillag

Merkaba

Meditációhoz ásvány merkaba csillag

Rohanó világunkban szükséges időnként megállni és energiával feltöltődni. Ennek egyik módszere a meditáció, amellyel elérhetjük a tökéletes nyugalmat. A merkaba csillag segítségével könnyebben eljutunk a transzcendentált állapotba.

Ametiszt nyugikő

Nyugikő

Feszültség csökkentése

Már a görögök is használták, ezt a hüvelykujj méretűre csiszolt ásványt, amelynek segítségével megtalálták nyugalmukat. A mutató és hüvelykujj között dörzsölve, ellazítja használóját.
Különböző ásványból készült nyugikőből válogathat boltunkban.

Azurit, krizokolla, malachit kőtojás

Kőtojás

A gyűjtők kedvence a drágakő tojás.

Lakásunk dísze az ásvány tojás. A felületén a csiszolás eredményeként előtűnik az ásvány szerkezetének mintázata, amely magára vonja figyelmünket.
Különböző ásványból készült kő tojásból válogathat webshopunkban.

Malachit gyöngyszemek

Gyöngyszem

Ötletes egyedi ékszer készítéséhez

Különféle ásvány gyöngyöket ajánlunk a gyöngyfűzés szerelmeseinek.
Készítse el álmai ékszerét, egyedi, kreatív ajándék ötleteit saját kezűleg, a különleges ásvány gyöngyök segítségével. Választék: ametiszt, achát, hegyikristály stb.

Rubin kaboson drágakő

Kaboson

Egyedülálló ékszer, kaboson ásványból

A domborúra csiszolt, kaboson drágakő felületén, tökéletesen látszik az ásvány színe, fényjátéka, mintája. Készítse el kaboson ásványaink segítségével egyedi tervezésű ékszerét! Sokféleképpen lehet felhasználni, medál, gyűrű, bross készíthető belőle.

ÁSVÁNY ISMERTETŐK

admin 11 jan. 0 757
Ametiszt ásvány jellemzői Név származása: Az ametiszt neve görög eredetű, jelentése: nem részegítő, mivel régen talizmánnak használták a részegség ellen. Ismertető : Az ametiszt ibolyaszínű kvarcváltozat, melynek színét vas szennyeződés okozza. Am..
admin 11 jan. 0 519
Borostyán ásvány jellemzői Név származása: A borostyán görög neve elektron, már az ókorban észrevették, hogy ha megdörzsölik, akkor sztatikusan feltöltődik. Később mikor az atom szerkezetét megismerték, erről kapta a nevét az elektron. Égésekor kelle..
admin 11 jan. 0 378
Fluorit ásvány jellemzői Szinonima neve: Folypát Név származása: A fluorit név a latin "fluere" áramlás szóból ered. Régen folypátnak hívták, mert a kohászatban olvadáspont csökkentésére használták. Ismertető : Sokféle szabályos kristályformát ..
admin 11 jan. 0 714
Jáde ásvány jellemzői Név származása: A jáde elnevezés spanyol eredetű. A "piedra de ijanda" jelentése lágyékkő, mely arra utal, hogy az ásványt vesebántalmak ellen használták amulettként. Ismertető : A XIX. század második felében egy francia ..
admin 11 jan. 0 501
Turmalin ásvány jellemzői Név származása: A turmalin neve a szingaléz "turamali" szóból származik, melynek jelentése drágakövek keveréke. Ismertető : Páratlan színskálája teszi az egyik legnépszerűbb drágakővé. Egyszínű kristályok ritkák, gyakr..
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.