Menü
Kosár tartalma

Moldavit

Azonosító: 6812-0
Impozáns moldavit medál Csehországból.Ez a gyönyörű, természetes formájú, csiszolatlan világoszöld medál, meteorit becsapódása által keletkezett különleges és ritka moldavit ásványból készült. A képen látható moldavit ásvány medált kapja meg a vásárló!Kis műanyag ékszertartó..
29 500Ft
Azonosító: 6810-0
Egyedi moldavit medál Csehországból.Ez a gyönyörű, természetes formájú, csiszolatlan zöld moldavit medál Csehországból származik.Ahol ez a ritka ásvány egy meteorit becsapódása által keletkezett.A képen látható moldavit ásvány medált kapja meg a vásárló!Kis műanyag ékszertartó dobozban kül..
24 750Ft
Azonosító: 6809-0
Szemet gyönyörködtető ritka moldavit medál.Élénkzöld moldavit medál, Csehországból ezüst akasztóval.A moldavit ásvány nem mindennapi, ugyanis egy meteorit becsapódásakor keletkezett. A képen látható moldavit ásvány medált kapja meg a vásárló!Kis műanyag ékszertartó dobozban küldjük el a me..
28 100Ft
Azonosító: 6808-0
Különleges moldavit medál ezüst akasztóval.Lenyűgöző áttetsző zöld moldavit ásvány medál, amely Csehországból származik.Természetes formájú, nincs megcsiszolva.A képen látható moldavit ásvány medált kapja meg a vásárló!Kis műanyag ékszertartó dobozban küldjük el Önnek.Magával ragadó különleges ..
24 750Ft
1 - 4 megjelenítése 4 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.