Menü
Kosár tartalma

Citrin

Citrin szív dísztárgy Citrin szív dísztárgy
Egyedi termék
Azonosító: 6149-36
Ritka citrin ásvány szívEzt az ásvány szívet népszerű, de ritka sárga kvarckristályból, citrinből faragták ki. Képen látható citrin ásvány szívet kapja meg a vásárló. A képen is jól látható, hogy kisebb repedések, csorbulások vannak a szív felszínén.Tökéletes meglepetés ajándék!..
4 550Ft
Achát-Akvamarin-Amazonit-Ametiszt-Citrin-Dalmata jáspis-Goldstone-Hópehely obszidián-Jáspis-Karneol-Lápisz lazuli-Mookait jáspis-Ónix-Prehnit-Rodokrozit-Rózsakvarc-Szodalit-Tejkvarc-Tigrisszem-Turmalin-Turmalinkvarc Karkötő Achát-Akvamarin-Amazonit-Ametiszt-Citrin-Dalmata jáspis-Goldstone-Hópehely obszidián-Jáspis-Karneol-Lápisz lazuli-Mookait jáspis-Ónix-Prehnit-Rodokrozit-Rózsakvarc-Szodalit-Tejkvarc-Tigrisszem-Turmalin-Turmalinkvarc Karkötő
Legkeresettebb
Azonosító: 5644-3
Achát-Akvamarin-Amazonit-Ametiszt-Citrin-Dalmata jáspis-Goldstone-Hópehely obszidián-Jáspis-Karneol-Lápisz lazuli-Mookait jáspis-Ónix-Prehnit-Rodokrozit-Rózsakvarc-Szodalit-Tejkvarc-Tigrisszem-Turmalin-Turmalinkvarc Karkötő..
690Ft
Ametiszt-Aventurin-Citrin-Hegyikristály-Jáspis-Karneol-Lápisz lazuli Gyermek Karkötő Ametiszt-Aventurin-Citrin-Hegyikristály-Jáspis-Karneol-Lápisz lazuli Gyermek Karkötő
Legkeresettebb
1 - 12 megjelenítése 12 közül (1 oldal)
Cookie-kat használunk a böngészési élmény és a weboldalunk funkcionalitásának javítása érdekében. Weboldalunk használatával elfogadja a cookie-k használatát.